Schimb dur de replici în direct între Traian Băsescu și Marian Vanghelie: „O să iasă la lumină tot"

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Schimb dur de replici în direct între Traian Băsescu și Marian Vanghelie: „O să iasă la lumină tot"
Schimb dur de replici în direct între Traian Băsescu și Marian Vanghelie: „O să iasă la lumină tot"

Fostul primar Marian Vanghelie l-a acuzat pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, că este creatorul și susținătorul așa-numitului "stat paralel". Cu toate acestea, Băsescu a respins vehement acuzațiile, afirmând că sunt complet nefondate.

În cadrul emisiunii de la la Realitatea Plus, Băsescu a fost invitat să ofere un drept la replică la afirmațiile lui Vanghelie.

"Am fost șeful statului. Cum adică implicarea mea în statul paralel? Eu am fost șeful statului", a declarat Băsescu în timpul intervenției sale.

"Dacă și lui Vanghelie trebuie să îi dau drept la replică, chiar am ajuns prea jos", a adăugat el, exprimându-și dezaprobarea față de situația în care se află.

 

Vanghelie: „Vedeți ce spuneți că eu am înregistrări cu dvs"

 

În replică, Vanghelie a lansat o serie de întrebări retorice către Băsescu, amintindu-i acestuia de întâlnirile lor, sugerând că ar avea înregistrări compromițătoare.

"Domnule președinte, dar când mă primeați acasă la dvs, de ce mă primeați? Și erați președintele României. Pentru că eu... Vă zic un singur lucru. Vedeți ce spuneți că eu am înregistrări cu dvs", a afirmat Vanghelie, accentuând tensiunea dintre cei doi.

Cu toate acestea, Băsescu a răspuns cu fermitate, negând orice acuzație și sugerând că indiferent de înregistrări, adevărul va ieși la iveală.

"Poți să ai toate înregistrările cu mine, Vanghelie. O să iasă la lumină", i-a replicat el, indicând că este pregătit să se confrunte cu orice probă ar putea fi adusă în discuție.

Conversația a devenit tot mai tensionată pe măsură ce Vanghelie a insistat asupra presupuselor discuții pe care le-ar fi avut cu Băsescu. Acesta l-a avertizat pe fostul președinte cu privire la "discuții purtate lunea dimineața", însă Băsescu a decis să încheie intervenția, închizând telefonul și părăsind discuția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel