Scandal în coaliția PSD-ALDE pe legea offshore

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Scandal monstru între PSD și ALDE pe Legea offshore în Comisia pentru Industrii din Camera Deputaților. Și, asta după ce legea a fost modificată din nou de Dragnea în ultimul moment fără transparență. Amendamentele au fost înmânate de Liviu Dragnea ieri seară deputaților PSD pentru a fi depuse azi în dezbaterea din comisie, au declarat pentru G4Media.ro surse din PSD.

 Varujan Vozganian, ALDE, a avut un schimb de replici extrem cu Iulian Iancu, președintele comisiei, părăsind ședința și anunțând că ALDE nu va vota proiectul.

"Noi cei de la ALDE nu vom vota în niciun fel și nici nu vom vota. Pentru mine este cu totul straniu că niciun reprezentat al Guvernului nu are niciun punct de vedere. Chiar mă întreb dacă Guvernul a dat bir cu fugiții, cu cine ați lucrat aceste amendamente? Nu s-a întâmplat să se facă o astfel de lege fără calcularea unui impact bugetar. Este cel puțin ciudat.  E straniu că votăm o lege cu atâtea modificări la o lege pe care am votat-o acum două luni. Cât de serioși suntem dacă după două luni avem atâtea modificări. Nu am primit niciun răspuns la evaluarea resurselor. ALDE nu participă la această dezbatere care mie mi se pare o improvizație. Pe aceste argumente, vă rog să-mi permiteți să solicităm în plen retrimiterea în comisii", a declarat Vozganian, conform hotnews.ro.

Și deputații PNL au părăsit comisia spunând că regulamentul interzice desfășurarea dezbaterilor în comisii în paralel cu cele din plen, care se întrunește la ora 16.00, fără o aprobare din partea Biroului Permanent, iar USR a anunțat că vor contesta acest proiect de lege la Curtea Constituțională.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel