SCANDAL privind revocările lui Dragnea şi Iordache: „Preşedinte ilegal”, „Numai boii sunt consecvenți”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Scandalul privind revocărilor lui Liviu Dragnea şi Florin Iordache continuă astăzi în Camera Deputaţilor, alesul PNL Raluca Turcan acuzând PSD că vrea falsificarea stenogramelor de săptămâna trecută.

Deputatul PNL a cerut supunerea la votul final a solicitărilor de revocare din şedinţa trecută.

„Aviz majorităţii parlamentare, PNL consideră că proiectul de hotărâre al Camerei Deputaţilor de revocare a lui Dragnea a fost dezbătut şi votat pe articole cu 113 voturi 'pentru' şi proiectul de hotărâre de revocare a lui Florin Iordache a fost dezbătut şi votat. În consecinţă, considerăm obligatorie prezentarea stenogramelor şedinţelor trecute astfel încât să poată fi prezentate şi tipărite în Monitorul Oficial. De asemenea, nicio şedinţă de vot final nu va putea fi validată dacă unul dintre cei doi revocaţi conduc şedinţele de vot final. PNL şi celelalte partide de Opoziţie consideră că nu poate exista nicio procedură de vot final, atât timp cât pe lista de vot nu figurează cele două hotărâri de revocare”, a susţinut Turcan, în plen.

„Domnul preşedinte ilegal nu îmi faceţi o favoare. Se intenţionează falsificarea stenogramelor de şedinţă, ceea ce este un abuz la care doar nişte infractori pot să apeleze. Sunteţi ilegali”, a mai declarat Turcan.

„Îi rog pe colegii mei de la PSD să fie calmi şi înţelegători pentru că domnii şi doamnele de la PNL şi de la Opoziţie trebuie să-şi facă numărul pe care l-au făcut săptămâna trecută şi nu le-a ieşit. Vor să o facă şi astăzi pentru că altfel tot ceea ce au construit ei spătămâna trecută după pregătiri minuţioase era în van. Vreau să citez ceva: În politică doar boii sunt consecvenţi”, a declarat Dan Suciu, liderul deputaţilor PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel