Scandal la Camera Deputaților. Se cere REVOCAREA lui Dragnea

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Opoziția cere revocarea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și a vicepreședintelui, Florin Iordache din funcțiile pe care le dețin.

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a cerut revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților. Totodată, a cerut şi revocarea lui Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte.

Puterea a respins solicitarea opoziției deoarece nu se pot adăuga solicitări pe listele suplimentare fără acordul tuturor grupurilor parlamentare, au invocat liderii majorității PSD-ALDE.

"Aţi condus şedinţa de plen de declaraţii politice în afara Regulamentului, întrucât Biroul permanent a desemnat-o pe doamna Mihălcescu să conducă sesiunea de declaraţii politice şi, dacă se schimbă preşedintele de şedinţă, plenul este suveran. Ar fi trebuit să supuneţi votului plenului preşedintele de şedinţă. Există la Biroul permanent o solicitare de revocare a domnului Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte al Camerei pe motive de încălcare a Constituţiei. Propunerea de revocare a preşedintelui Camerei Deputaţilor a fost respinsă în Bp, ceea ce este în afara Regulamentului pentru că Bp ar fi trebuit să o transmită plenului. Aşadar, astăzi vă solicităm ca pe ordinea de zi de plen să fie înscrise două solicitări de revocare: a preşedintelui Liviu Dragnea şi a vicepreşedintelui Florin Iordache", a spus liderul grupului PNL de la Cameră, Raluca Turcan.

Totodată, a solicitat ca plenul să fie condus de vicepreşedintele Camerei Marilen Pirtea (PNL), iar votul să se facă prin ridicare de mână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel