Scandal după meciul dintre Portugalia și Uruguay: Cristiano Ronaldo, aspru criticat de fani pentru că a sărbătorit un gol pe care "nici nu l-a atins”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Scandal după meciul dintre Portugalia și Uruguay: Cristiano Ronaldo, aspru criticat de fani pentru că a sărbătorit un gol pe care "nici nu l-a atins” / Foto: Captură video youtube
Scandal după meciul dintre Portugalia și Uruguay: Cristiano Ronaldo, aspru criticat de fani pentru că a sărbătorit un gol pe care "nici nu l-a atins” / Foto: Captură video youtube

Cristiano Ronaldo a fost criticat pentru că a sărbătorit un gol care nu era al său în timpul meciului dintre Portugalia și Uruguay, la Cupa Mondială.

Momentul confuz s-a petrecut în minutul 54, când mijlocașul Bruno Fernandes a dat un șut spectaculos în timpul meciului de luni (28 noiembrie) seara.

Cu toate acestea, Ronaldo a cronometrat perfect, deoarece părea că a lovit cu capul. Imediat ce mingea a ajuns în spatele porții, Ronaldo a început să aplaude în timp ce alerga bucuros spre coechipierii săi.

Dar oficialii au creditat golul lui Fernandes, dezvăluind în același timp că Ronaldo nici măcar nu atinsese mingea.

 

Portugalia și-a asigurat calificarea în fazele eliminatorii ale turneului

 

Portugalia și-a asigurat calificarea în fazele eliminatorii ale turneului, însă mulți s-au grăbit să îl critice pe fotbalistul de la Manchester United pentru că a încercat să pretindă că golul a fost al său.

O persoană a scris pe Twitter: "Nu am văzut niciodată un jucător mai nerușinat decât Cristiano Ronaldo, chiar a încercat să fure golul lui Bruno."

Altul a spus: "A stabilit un nou record #FIFAWorldCup2022, este primul jucător care a furat un gol marcat de coechipier!"

În timp ce un alt utilizator a împărtășit: "Fanii lui Ronaldo ar eșua cu nerușinare să recunoască faptul că el nici măcar nu a atins mingea aia. Este clar golul lui Bruno".

 

Ronaldo a declarat că aceasta ar putea fi ultima sa Cupă Mondială

 

Cu toate acestea, criticile ar putea fi chiar ceea ce ar putea să aprindă focul în sufletul jucătorului de 37 de ani, care a glumit că aceasta ar putea fi ultima sa Cupă Mondială.

Potrivit lui Fernandes, Ronaldo joacă cel mai bine atunci când este sub presiune - așa că este probabil ca acest scandal să nu-l afecteze deloc pe fotbalist.

"Cred că îi place să lucreze sub acea critică din partea tuturor, așa că vă rog pe toți să continuați să faceți asta, pentru că el dă tot ce are mai bun din el atunci când faceți asta", a declarat Fernandes, potrivit ESPN.

El a adăugat cu umilință: "A fost un vis devenit realitate să joc cu el în echipa națională și, de asemenea, la club, iar asta este ceva uimitor. Încă împart spațiul cu el în echipa națională și principalul lucru pentru mine este ca Portugalia să facă tot ce poate mai bine în turneu, pentru că, dacă o vom face, Cristiano va fi fericit, eu voi fi fericit și toată lumea din Portugalia va fi fericită pentru noi.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel