Salvini, declarație ȘOC despre badante. VIDEO. Ce părere aveți?

Matteo Salvini a vorbit în Parlamentul italian despre situația badantelor venite din alte țări, precizând că "mulți dintre italieni ar face cu plăcere această muncă, daca ar fi mai bine plătiți". VIDEO

Vicepremierul italian Matteo Salvini, a participat la o serie de discuții din Camera Deputaților a Parlamentului Italian. Acesta a răspuns la o întrebare venită din partea deputatei Lisa Noja (Partidul Democrat) cu privire la inițiativele legislative împotriva cetățenilor imigranți, care nu fac parte din UE și care desfășoară activități de asistență familială în Italia (decreto flussi). 

Declarația lui Salvini din Parlament:

"Personal, consider că Italia, având 3 milioane de șomeri în acest moment care așteaptă să li se ofere un loc de muncă, ar trebui să se gândească în mod prioritar la cetățenii proprii. Sunt convins că mulți dintre italieni ar îngriji cu plăcere un bătrân dacă ar fi plătiți conform contractelor naționale în domeniu, mai bine. Cred că trebuie să oferim prioritate italienilor, să-i ajutăm pe ei mai întâi și apoi cetățenilor din restul lumii". 

Matteo Salvini și-a încheiat pledoaria cu celebra lozincă "Mai întâi, italienii".

VIDEO cu declarația lui Salvini:

 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI


Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.201
YesMy