Sabina a ascuns cadavrul mamei sale în dulap, pentru a-i încasa în continuare pensia: Totul a ieșit la iveală când femeia a murit și ea

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Sabina G. a murit pe 20 martie. Singura rudă supraviețuitoare a fost mama ei, Giuseppina. Când carabinierii au încercat să dea de urma ei, au găsit un cadavru în stare avansată de descompunere în dulapul din casa unde cele două femei locuiau, lângă Milano, Italia.  Ipoteza este că femeia de 64 de ani a ascuns cadavrul mamei sale pentru a continua să îi încaseze pensia.

Carabinierii au descoperit joi, 23 martie, cadavrul unei femei învelit în celofan și ascuns într-un dulap. Corpul neînsuflețit părea să fie într-o stare avansată de descompunere, în așa măsură încât se crede că decesul a survenit cu multe  luni în urmă. Cu toate acestea, se pare că femeia și-a primit pensia până luna trecută.

În aceeași locuință din Paderno Dugnano, o comună de lângă Milano, fusese găsită fără viață și Sabina Ghirello, în vârstă de 64 de ani, lunea trecută, pe 20 martie. Potrivit anchetatorilor, cadavrul ascuns în dulap aparținea mamei sale, Giuseppina. Va trebui ca autopsia să confirme acest lucru, dar există puține îndoieli.

Sabina a ascuns cadavrul mamei sale pentru a continua să-i încaseze pensia

 

Militarii erau ocupați cu căutarea documentelor Sabinei. Deoarece mama sa, Giuseppina Munerato, în vârstă de 90 de ani, era singura rudă supraviețuitoare, carabinierii au încercat să dea de urma ei. Niște cunoștințe le-au spus că femeia de 64 de ani o dusese pe bătrâna ei mamă la un azil de bătrâni nespecificat din Veneto, în urmă cu un an.

De la acel azil de bătrâni au început căutările, dar nu au dus la nimic: nimeni nu o văzuse niciodată pe Giuseppina. În acel moment, carabinierii au decis să meargă să caute în mica vilă din Paderno Dugnano, Milano, unde Sabina locuia de ani de zile în compania mamei sale.

 

O butelie GPL a explodat într-o benzinărie în timp ce șoferul alimenta: Patru persoane rănite, dintre care una în stare gravă

 

Totul a ieșit la iveală când Sabina a murit, iar carabinierii au căutat-o pe mama sa

 

În timpul acestor verificări, dulapul închis cu bandă adezivă a atras atenția militarilor. Nu mică le-a fost mirarea când au văzut că înauntru se afla un cadavru învelit în celofan. Starea avansată de descompunere făcea aproape imposibilă identificarea, care a fost, prin urmare, lăsată pe seama examinărilor autopsiei. Cu toate acestea, nu pare să existe nicio îndoială deosebită cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

O primă reconstituire afirmă că Giusepina ar fi murit din cauze naturale, deoarece pe corpul ei nu au fost găsite semne evidente de violență. Cu toate acestea, fiica sa, Sabina, nu ar fi raportat moartea, ci, dimpotrivă, ar fi ascuns-o pentru a-i putea încasa pensia în fiecare lună. Investigațiile sunt coordonate de Procuratura din Monza, dar un alt element care ar susține această reconstituire este faptul că pensia lui Munerato era singura sursă de venit pentru cele două femei, potrivit FanPage.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel