O butelie GPL a explodat într-o benzinărie în timp ce șoferul alimenta: Patru persoane rănite, dintre care una în stare gravă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Tragedie în Ilfov: Un mort și un rănit în urma unei explozii produse în timpul alimentării unei mașini pe GPL
Tragedie în Ilfov: Un mort și un rănit în urma unei explozii produse în timpul alimentării unei mașini pe GPL

Pompierii și serviciile de urgență au intervenit, aseară, la o explozie a unei butelii GPL într-un autoturism la periferia orașului Bologna. Patru persoane sunt rănite, dintre care una este în stare gravă.

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident produs la periferia vestică a orașului Bologna, în zona Borgo Panigale. Potrivit primelor informații, a avut loc o explozie a unei butelii de GPL în interiorul unei mașini.

Explozia a avut loc în timpul unei operațiuni de realimentare la o benzinărie. La fața locului s-au deplasat pompierii și serviciile de urgență, care au salvat răniții și securizează zona. Explozia a provocat pagube semnificative la mașinile prezente în acel moment și la instalațiile benzinăriei.

Panică într-o benzinărie. O butelie GPL a explodat: 4 răniți și mai multe mașini distruse

 

Cel puțin patru persoane au fost rănite, dintre care una este în stare gravă și a fost deja transportată la spital cu o ambulanță.

Bărbatul rănit și transportat în stare gravă la spitalul Maggiore din Bologna este șoferul care tocmai alimentase. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani. Niciun alt rănit nu a fost transportat cu ambulanța la spital. În urm exploziei, și alte vehicule au fost avariate.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare pentru a stabili cauza accidentului.

2. -imagine fara descriere- (e64db435-216f-4ace-8930-288aa41d94c2.jpeg)

Șoferul care alimenta, în stare critică

 

Din primele cercetări reiese că a fost vorba de o cauză accidentală. Carabinierii au fost, de asemenea, la locul accidentului din Bologna pentru anchetă.

La locul dezastrului a ajuns și președintele raionului Elena Gaggioli. Primarul Matteo Lepore este informat constant despre situație și de către Comandantul Poliției Locale. Accidentul nu a cauzat probleme de mobilitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel