„Rusia a planificat să-și pună în aplicare planul în Ucraina în maximum 30 de zile“ - Viceministrul Apărării, Anna Malyar

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Ucraina și Rusia: Cele mai importante informații de ultim moment despre conflictul dintre cele două țări
Ucraina și Rusia: Cele mai importante informații de ultim moment despre conflictul dintre cele două țări

Viceministrul ucrainean al Apărării, Anna Malyar, a declarat că invazia rusă în Ucraina ar fi trebuit să dureze cel mult 30 de zile.

Viceministrul Apărării, Anna Malyar, a declarat că autoritățile ruse intenționează să își pună în aplicare planurile în Ucraina în maximum 30 de zile. Ea a subliniat că războiul obosește inamicul, dar este periculoasă să renunțarea în fața Rusiei.

Malyar a spus acest lucru în direct la maratonul UA: "Faptul că războiul ne obosește inamicul este absolut sigur. Inamicul a planificat să își implementeze operațiunea în maxim 30 de zile, așa că a avut într-adevăr o resursă pentru această perioadă", - a notat ViceministrulApărării.

„Rusia a planificat să-și pună în aplicare planul în Ucraina în maximum 30 de zile“

 

În același timp, ea a subliniat că este prematur și greșit să se renunțe la Federația Rusă din punctul de vedere al protejării statului, iar Ucraina trebuie să fie pregătită pentru toate variantele de evenimente.

"Dar faptul că trupele rusești de pe teritoriul Ucrainei au suferit multe pagube și au suferit pierderi uriașe este adevărat. Faptul că ei caută modalități de refacere a personalului și a echipamentelor și caută ajutor din partea altor țări arată că le este greu", a declarat Malyar.

Potrivit acesteia, subminarea economiei Rusiei este importantă, dar cursul ei permite totuși țării să rămână pe linia de plutire.

După cum a relatat anterior UNIAN, fostul comandant american în Europa, Ben Hodges, a declarat că rușii sunt aproape de punctul în care nu mai pot continua atacul, dar se supun presiunilor occidentale în următoarele 10 zile.

"Trei zile pentru capturarea Harkovului". Serviciul de Securitate ucrainean a publicat, săptămâna trecută, o declarație a unuia dintre primii prizonieri de război ruși, care recunoaște că nu a mers pentru "antrenament", ci pentru războiul din Ucraina.

"Trei zile pentru capturarea Harkovului": Un lider de pluton rus capturat face mărturisirea

 

Liderul plutonului armatei ruse a declarat: "A existat un ordin de a cuceri orașul, de a bloca toate drumurile principale, de a tăia ieșirile civile și de a ocupa Harkovul. De asemenea, au avut permisiunea de a deschide focul asupra civililor și a tuturor locuitorilor orașului". Potrivit mărturiei sale, invadatorilor li s-au dat trei zile pentru a captura Harkovul.

Cu toate acestea, în loc de o "plimbare ușoară" în Ucraina, invadatorii au fost victimele unei dezorganizări totale.

În acest timp, datorită eforturilor soldaților ucraineni, din întregul pluton de gherilă au supraviețuit doar ofițerul din videoclip și unul dintre soldați. Și numai pentru că au fost capturați.

"Acum, toate sarcinile stabilite în fața dușmanilor sunt studiate și documentate de către anchetatorii SBU și de către contrainsurgenți“, afirmă Serviciile de Securitate Ucrainene, cele care au făcut publică mărturia militarului rus capturat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel