ROVANA PLUMB, RESPINSĂ de comisia juridică din Parlamentul European. ULTIMA ORĂ

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Rovana Plumb NU a trecut de Comisia Juridică a Parlamentului European. Candidatura ei a fost RESPINSĂ din cauza neclarităţilor din declaraţia de avere.

Rovana Plumb s-a prezentat astăzi în fața  Comisiei Juridice a Parlamentului European pentru a da socoteală privind neclarităţile din declaraţia sa de avere. Propunerea premierului Viorica Dăncilă, a fost audiată azi în Comisia JURI, care i-a cerut mai multe detalii legate de împrumuturile luate și nedeclarate. 

Informația privind respingerea propunerii sale în funcția de Comisar European  a fost făcută publică de eurodeputatul liberal Sigfried Mureșan: „ Candidatura Rovanei Plumb a fost respinsa acum cu larga majoritate de Comisia Juridica a Parlamentului European.
In favoarea Rovanei Plumb au votat 6 europarlamentari.
Impotriva Rovanei Plumb au votat 15 europarlamentari.
S-au abtinut 2 europarlamentari.
Fara avizul Comisiei Juridice audirea din Comisia de Transport nu poate avea loc”, a precizat europarlamentarul Sigfried Mureșan.

Comisia juridică a Parlamentului European a sesizat că există diferențe între declarația de avere depusă în România de Rovana Plumb și cea trimisă la Bruxelles. Din cea trimisă Parlamentului European lipseau două împrumuturi în valoare de aproape un milion de euro.

În urmă cu două săptămâni, președintele Comisiei Europene – Ursula von der Leyen a anunțat că Rovana Plumb, propusă de România pentru funcția de comisar european, va avea portofoliul Transporturi.

Citește și:  Liviu DRAGNEA, pe prima pagină a ziarelor din GERMANIA: „De ce acest PESCAR NOROCOS o incomodează pe Ursula von der Leyen“

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel