Românul care a șocat o comunitate din Danemarca, condamnat la închisoare de îndată: A atacat un câine și pe stăpânul acestuia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Imagini teribile în fața unui supermarket din Valby (Copenhaga), Danemarca. Un român a ajuns la închisoare, după ce, din senin, a atacat un câine care era legat în afara supermarketului și apoi și pe proprietarul acestuia care ieșise să vadă ce se petrece.

Duminică seara, în jurul orei 18.30, un român de 35 de ani și-a ieșit din fire, în așa măsură încât s-a ajuns la arestarea bărbatului agresiv, scrie Lokalavisen.dk.

Incidentul a început când bărbatul a lovit fără să fie provocat un câine care era legat în fața intrării în magazin, în timp ce proprietarul era la cumpărături.

Românul care a șocat o comunitate din Danemarca, condamnat la închisoare de îndată

 

Proprietarul, șocat, a ieșit în fugă din magazin pentru a-l opri pe agresor. Când martorii i-au povestit stăpânului, care ieșise acum din magazin, tratamentul aplicat de bărbatul de 35 de ani câinelui, proprietarul șocat a încercat să îl înfrunte pe bărbat. Și aici a fost momentul în care românul de 35 de ani a apucat conul de trafic și l-a lovit pe proprietarul câinelui. 

Agresorul a fost arestat la scurt timp de poliție și a primit o sentință imediată în cadrul unei audieri preliminare. Românul a primit o pedeapsă imediată de trei luni de închisoare pentru violență, în cadrul unei audieri preliminare care a avut loc luni. 

Vezi mai departe

Românul acuzat că e liderul unei grupări de trafic de carne vie, extrădat și judecat în Danemarca: A fost prins în Franța, de sărbători

 

Un român de 36 de ani, căutat în Danemarca pentru trafic de persoane, proxenetism, viol şi violenţă, care a fost arestat în Franţa la jumătatea lunii decembrie, a fost extrădat în Danemarca, și apoi prezentat în fața instanței din Glostrup. Procesul s-a derulat cu ușile închise, din cauza informațiilor sensibile.

Românul, presupus cap al unei rețele de trafic de carne vie și prostituție, a fost arestat pe 13 decembrie la o staţie de taxare din apropiere de Biarritz, în sud-vestul Franţei, în timpul unui control de rutină, după ce tocmai trecuse graniţa dinspre Spania.

În baza unui mandat european de arestare emis pe 5 noiembrie de instanţele daneze, românul a fost luat în custodie, iar înainte d e Crăciun a apărut în faţa camerei de anchetă a Curţii de Apel Pau (sud-vestul Franţei) în vederea predării sale iminente autorităţilor daneze, 'căreia nu i s-a opus', a subliniat procuratura generală.

Românul stabilit în Spania era căutat de poliţia daneză pentru activităţi legate de traficul de persoane desfăşurate în perioada ianuarie - noiembrie 2022. În această etapă a anchetei au fost identificate ca victime cinci prostituate românce, a precizat procuratura franceză.

Mai multe detalii AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel