Românul acuzat că și-a maltratat soția în Paraguay neagă toate incriminările: "Sunt o victimă și sunt șantajat pe nedrept"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Paraguay. Românul, acuzat că și-a maltratat soția sa, neagă toate incriminările aduse Sunt o victimă și sunt șantajat pe nedrept
Paraguay. Românul, acuzat că și-a maltratat soția sa, neagă toate incriminările aduse Sunt o victimă și sunt șantajat pe nedrept

Andrei I., cetățeanul român, acuzat de fosta sa soție, Carolina Vergaray, cetățean din Venezuela, de violență și sclavie, susține că este victima unui șantaj din partea judecătorului Ruben B. În urma articolului "De frica soțului român, care o maltrata, a sărit de pe o motocicletă în mers. Carolina: Mi-a spus ca o să mă omoare, că nu-mi voi recupera fiul", publicat, pe data de 8 februarie 2022, pe siteul ȘtiriDiaspora, Andrei I. a solicitat un drept la replică.

Publicăm mai jos Dreptul la replică, trimis de românul Andrei I.

„Sunt o victimă și sunt acuzat pe nedrept de fosta mea soție care locuiește la judecătorul corupt Ruben B. din San Juan de Nepomuceno. Un judecător de pace pe care l-am recuzat pentru abuzurile sale. Un judecător care practică prostituția sub acoperire.  Fosta mea soție, cetățean din Venezuela, se face vinovata de furtul unei sume mari de bani de la familie, maltratarea fiului meu minor, confirmată de mai multi martori. Punând în scena un test de violență, la sugestia judecătorului, ea însăși recunoaște că m-a provocat cu dorința de a mă încrimina.

Scenele de violență le-a provocat, la propunerea judecătorului, când urma să divorțăm de comun acord, ceea ce se sancționează conform Codului Penal. Se pare că Parchetul este de acord să extragă informații și să le publice în presă, pentru a denatura imaginea mea, ceea ce, potrivit art. 4, se pedepsește", scrie Andrei I. .

De frica soțului român, care o maltrata, a sărit de pe o motocicletă în mers. Carolina: „Mi-a spus ca o să mă omoare, că nu-mi voi recupera fiul”

„L-a folosit pe băiatul meu, Nicolae I., ca paravan pentru a părăsi rapid țara..."

 

"Asistentul procurorului Alexis Franco S. și-a permis să ofere judecătorului informații despre caz și a adăugat și alte minciuni care contravin articolului 4 din Legea 1286. Rog procurorul să fie imparțial, ceea ce nu s-a arătat până acum. Nu mai permit judecătorului corupt să orchestreze cazul. Solicit Parchetului să emită un ordin de arestare preventivă a fostei mele soții pentru furtul a 1.200 de dolari, precum și a unei alte sume de bani, pe care a sustras-o de la tatăl meu. De asemenea, să fie acuzată de abuz asupra copilului, șantaj și fabricarea de probe false, care, conform articolului de lege, constitute infracțiune.  (...)

L-a folosit pe băiatul meu, Nicolae I., ca paravan pentru a părăsi rapid țara și a scăpa din închisoare. Băiatul a fost crescut mai mult de mama mea (Daniela I.). care provine dintr-o familie cu 12 copii, cu principii creștine și origini sănătoase. Am o casă, am o situație socială bună și pot crește copilul care a fost răpit cu forța de Ruben B. fără decizie, fără raport. Cazul este orchestrat de judecătorul corupt, așa că  solicit sprijinul Curții Supreme pentru că acest caz a scăpat de sub control. Prin minciunile care sunt aduse presei am fost influențat de martori și de decizia Parchetului. Martorii primesc apeluri telefonice pentru a renunța la acuzații. Cele de mai sus sunt susținute cu probe, înscrisuri și cu martori. (...) Fosta mea soție a locuit o vreme în casa tatălui ei și acum într-unul din magazinele lui. El a spus ca este patronul și protectorul femeilor. Ce lege îi dă acest drept?", a mai adăugat Andrei I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel