Românii se REVOLTĂ, după moartea tragică a medicului pe A2 în seara de Ajun: "Statul criminal lovește din nou!" / "Câtă lume trebuie să mai moară?"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto: romania24.ro
Foto: romania24.ro

Românii se revoltă pe rețelele de socializare, după moartea tragică a medicului constănțean Mihaela Irina Bitoleanu. Femeia s-a stins din viață în noaptea de Ajun într-un accident rutier pe A2, atunci când a lovit un câine. 

Un cunoscut medic constănţean a murit în Ajunul Crăciunului, iar nenorocirea a fost anunţată de prieteni, care se declară în stare de şoc. Mihaela Irina Bitoleanu și-a găsit sfârșitul în timp ce se îndrepta pe A2 spre București și a lovit cu mașina un câine. Aceasta se afla în autoturism cu fiul său de 12 ani, care a fost rănit și transportat la spital.

În urma impactului, autovehiculul a lovit parapetul de protecție apoi a părăsit partea carosabilă. Cei doi ocupanți, medicul Bitoleanu împreună cu băiatul său au rămas încarcerați.

Românii sunt revoltați și spun că această tragedie putea fi evitată

 

Românii deplâng moartea medicului în sute de comentarii, majoritatea considerând că autoritățile sunt de vină în cazul tragediilor de acest fel. 

"Statul criminal si anti-cetatean loveste din nou. Unde erau gardurile de protectie, alea care impiedica animalele sa intre pe carosabil?" 

"D-ZEU s-o odihnească in liniște și pace! Ptr asta autoritățile trebuie să răspundă!!! Unde's gardurile de protecție...???"

"CNADR-criminalul șoferilor,aceeași întâmplare am patit-o și eu. La 20 km de București a ieșit un câine în fata mașini,dar mulțumesc lui Dumnezeu am scăpat teferi. Condoleante"

"Cata lume trebuie să mai moară pana se vor pune gardurile de protecție? Păcat mare păcat. Autoritățile ce fac ????????????"

Starea de sănătate a băiatului de 12 ani

 

Potrivit unor informații primite pe adresa redacției ȘtiriDiaspora, băiatul de 12 ani a suferit o fractură a antebrațului stâng și numeroase contuzii, însă se află în afara oricărui pericol.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel