Românii au talent. Andra a apăsat primul Golden Buzz: Emanuel Ion, tânărul nevăzător care „a stins lumina“ juriului

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Românii au talent. Andra a apăsat primul Golden Buzz: Emanuel Ion, tânărul nevăzător care „a stins lumina“ juriului
Românii au talent. Andra a apăsat primul Golden Buzz: Emanuel Ion, tânărul nevăzător care „a stins lumina“ juriului

Emanuel Ion, tânărul nevăzător care a primit Golden Buzz de la Andra în emisiunea Românii au Talent, sezonul 12, și merge direct în semifinale, are 15 ani și este din județul Constanța.

Emanuel Ion are 15 ani și este din Nazarcea, județul Constanța. Adolescentul este nevăzător din naștere. Cu toate astea, el cântă la 5 instrumente: orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe.

Pe scena talentelor, băiatul a cântat la orgă și a ridicat jurații și toată sala în picioare. “Eu în fața momentelor de genul asta, când rămân fără niciun un cuvânt, pot doar să mă bucur alături de concurent și să-l răsplătesc cu ce am mai bun”, a spus Andra după care a apăsat Golden Buzz-ul.

Românii au talent. Andra a apăsat primul Golden Buzz

 

”Eu sunt nevăzător din naștere și evit să arăt asta, vreau să fiu un băiat normal. Niciodată nu am vrut să mă țin de umărul altcuiva. Eu nu caut milă, vreau ca lumea atunci când mă vede să stea cu mine de vorbă, nu pentru că sunt nevăzător.

Mie nu îmi plac astea, chiar dacă nu văd, eu sunt un copil normal.

La vârsta de doi ani, părinții mei abia și-au dat seama că eu nu văd, până atunci ei nu au știut că eu nu văd. Alergam prin casă și efectiv am intrat într-o mobilă cu capul. Știu că în ziua aia am leșinat din cauza asta. Doctorii au spus că eu nu am șanse să văd, dar spre uimirea mea și a tuturor, pe măsură ce am crescut, vederea mea a evoluat, iar acum pot să disting umbre și marea pot să o zăresc pentru că este mai închisă la culoare față de nisip, cel puțin așa văd eu”, a povestit Emanuel. 

Povestea lui Emanuel Ion, tânărul nevăzător de la Românii au talent

 

Face parte dintr-o familie numeroasă, cu 6 copii, el fiind singurul băiat. Părinții lui au adoptat-o pe una dintre surorile lui, după ce au găsit-o pe stradă și nu au avut inimă să o lase .

Tatăl lui Emanuel este pastor penticostal în Năvodari, iar Emanuel cântă în biserică în fiecare săptămână. Vrea să demonstreze atât persoanelor nevăzătoare, cât și persoanelor fără un handicap, că se poate chiar dacă ai o deficiență.

Emanuel merge chiar și cu bicicleta. Lucrează pe calculator și vrea să se facă IT-ist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel