Români, blocați pe aeroport în Cipru - update

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Zeci de români au rămas blocați pe aeroport în Cipru, după ce o cursă a fost anulată.

Li s-ar fi spus că pot cere banii înapoi sau se pot reprograma.  

Liviu Iordache, pasager, a vorbit despre această situație la Antena 3. "Pur și simplu zborul a fost anulat. (...) Cred că e vorba de în jur de 100 de persoane. Momentan, ne gândim cum să ajungem mai repede acasă", a spus acesta, precizând că în această situație se află și familii cu copii.

”Ce am înțeles de aici e că vor să ne plătească despăgubiri. Trebuia să decolăm la 9.30 și să fim în România undeva la 11.00. Iar eu o să ajung mâine dimineață la 11.00”, a mai zis acesta.  

 

Update: Compania Ryanair a anulat joi cursele Bucureşti-Paphos (Cipru), motivând deficitul de personal ATC. Este vorba despre cursele FR3334 Bucureşti-Paphos, ce trebuia să decoleze de pe aeroporturl Henri Coandă la ora 6:45, şi Paphos - Bucureşti, ce trebuia să aterizeze pe aeroportul bucureştean la 11:30. 'Acest zbor a fost, din păcate, anulat din cauza deficitului continuu de personal ATC (controlori de trafic aerian) şi a restricţiilor din întreaga Europă. Toţi clienţii afectaţi au fost contactaţi prin email şi prin text SMS, fiindu-le prezentate opţiunile disponibile - un ramburs complet, un transfer gratuit pe următorul zbor disponibil sau o rerutare. Ryanair le prezintă scuze sincere clienţilor afectaţi de aceste anulări care sunt în totalitate în afara controlului nostru', au precizat, pentru Agerpres, reprezentanţii companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel