Spania: Doi români arestați pentru jaf

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:
Spania. Un român a primit doar doi ani de închisoare pentru viol, din cauza legii „Solo sí es sí", deși ar fi meritat între trei și șase ani
Spania. Un român a primit doar doi ani de închisoare pentru viol, din cauza legii „Solo sí es sí", deși ar fi meritat între trei și șase ani
Poliția Națională a fost anunțată de către cetățenii din Gandia că trei bărbați îmbrăcați în haine închise la culoare, stau pe acoperișurile din fața casei lor. Unul dintre infractori a fost prins în timp ce sărea de pe acoperiș, iar pe celălalt l-au găsit ascuns într-o casă. Procedurile de identificare ale celui de-al treilea autor sunt în derulare.
 
Agenții de poliție din Gandia și agenții Poliției Naționale au arestat doi bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 22, de origine română, ca fiind autorii unei infracțiuni de spargere prin metoda „escaladării''. Un martor a sunat poliția când a văzut trei bărbați pe acoperișul din fața casei. Poliția a găsit o funie pe care infractorii au folosit-o pentru a accesa una dintre case. Evenimentele au avut loc dimineața. Imediat, mai multe patrule ale Poliției Naționale și ale Poliției Locale din Gandia au mers la locul indicat și au urcat pe acoperișurile clădirilor pentru a-i localiza pe bărbați.
 
În cele din urmă, agenții i-au reținut cei doi bărbați ca presupuși făptuitori ai infracțiunii de jaf. Investigațiile sunt în desfășurare pentru clarificarea completă a faptelor și identificarea celui de-al treilea infractor. Reținuții, împreună cu înregistrarea de la poliție, au fost trimiși în instanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel