Românca Suzan Lazăr câștigă MII de franci elvețieni din Instagram: Studiază pedagogia, dar vrea un pictorial în PLAYBOY (FOTO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Suzan Lazăr este o tânără româncă, de 23 de ani, care câștigă lunar mii de franci elvețieni ca influencer pe Instagram.

Suzan Lazăr are 23 de ani și câștigă mii de franci elvețieni din Instagram. Locuiește în orașul elvețian Basel, însă părinții ei sunt români. Ea a acordat un interviu publicației elvețiene 20min.ch, în care a vorbit despre lux, operații de înfrumusețare și poze nud.

Tânăra cu origini românești studiază educația. Vrea să devină profesor de școală primară. Pe Instagram, ea are peste 300.000 de urmăritori. Din advertorialele pe care le face, câștigă lunar și peste 10.000 de franci elvețieni. Ea spune că ceea ce publică pe Instagram este doar o activitate în timpul liber. Este iubita unui fotbalist, care spune că a abordat-o chiar după un meci și a apreciat la el abordarea „de modă veche“ și că nu a căutat-o înainte de a-i vorbi pe rețelele de socializare.

Tânăra recunoaște că și-a făcut intervenții chirurgicale estetice încă de când avea 16 ani. A început cu nasul, când avea 16 ani, apoi sânii și buzele. Spune că părinții ei au sprijinit-o întrutotul ăentru că nu doreau ca ea să aibă complexe în legătură cu aspectul său.


Tânăra spune că investește foarte mult în aspectul său. „Merg la yoga, pilates și fitness. Și cheltuiesc foarte mulți bani pentru haine, unghii, păr și machiaj. Pentru acetea din urmă, aproximativ 800 de franci pe lună“, a menționat Suzan.
Întrebată prin ce se diferențiază româncele de femeile din Elveția, tânăra a răspuns că în România feminitatea este mult mai apreciată. „Este normal să te plimbi fuste scurte și tocurile înalte. Chirurgia estetică nu este un subiect tabu acolo. Chiar și cele mai sărace femei își investesc economiile în sâni noi. În Elveția, aproape nimeni nu ar recunoaște că a făcut ceva. Ele pretind că totul este firesc. Asta mă enervează“, a explicat tânăra româncă.

(w670)

Tânăra spune că a început fenomentul Instagram când avea doar 15 ani. A postat câteva imagini din vacanța sa și a fost surprinsă de reacțiile primite. Apoi a continuat și a postat alte imagini cu sfturi despre fittness sau nutriție, iar reacțiile nu au întârziat să apară. „Pe atunci, eram aproape singura persoană din Elveția pe Instagram. Și a dat rezultate“. Tânăra spune că după doar câteva luni a primit prima ofertă de advertorial.


„Îmi amintesc momentul în care am primit un e-mail de la o companie de ceaiuri. Voia ca eu să promovez ceaiul împotriva balonării. Am sărit în bucurie și am țipat: „Mami, mami, devin faimoasă acum!” Am postat o fotografie cu ceaiul și am scris un text pe care compania mi-l oferise. Mi-au dat ceai, o cană și o linguriță. Atunci am realizat că de fapt se pot obține bani cu ajutorul social media“, explică Suzan. Ofertele de la firme celebre precum Nike, Adidas sau Yves Saint Laurent nu au întârziat să apară, iar la 18 ani a făcut și primul pictorial pentru o companie de lenjerie intimă, a povestit ea pentru 20min.ch.


Suzan spune că își dorește să lucreze cu Mercedes și să obțină un Mercedes-Clasa G. „În plus, aș fi extrem de fericită de un apel din partea „Playboy”. Ar fi o onoare pentru mine. Cred că imaginile Playboy sunt elegante și sexy. Și aș avea o amintire frumoasă a tinereții mele“, a mai spus tânăra româncă.

[Citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel