Româncă, prinsă cu un kilogram de droguri de polițiști

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă de 35 de ani din municipiul Bistriţa a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce locuinţele acesteia au fost percheziţionate de către poliţişti şi DIICOT, care au descoperit un kilogram de droguri, precum şi suma de 1.600 de euro.

 

 

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, femeia de 35 de ani din municipiul Bistriţa a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce locuinţele acesteia au fost percheziţionate de către poliţişti şi DIICOT, care au descoperit cantitatea de un kilogram de droguri, precum şi suma de 1.600 de euro, scrie Agerpres.

Drogurile, spun anchetatorii, au fost procurate de femeia de 35 de ani, împreună cu un alt bărbat, în vederea comercializării.

"La data de 17 decembrie, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal aflat în instrumentarea poliţiştilor de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziţie, ambele în municipiul Bistriţa. De asemenea, poliţiştii şi procurorii au desfăşurat o acţiune operativă, în urma căreia a fost depistată, în flagrant delict, o persoană care ar fi achiziţionat substanţe susceptibile a produce efecte psihoactive. Din investigaţiile efectuate până în prezent, a reieşit faptul că, în cursul lunii decembrie 2021, o femeie şi un bărbat, ambii din Bistriţa, ar fi procurat, în vederea comercializării, aproximativ 1 kilogram de substanţe susceptibile a produce efecte psihoactive", se arată într-un comunicat al IGPR.


Drogurile urmau să fie comercializate


De asemenea, în urma percheziţiilor realizate de anchetatori, au fost descoperite şi ridicate, o pungă care conţinea aproximativ un kilogram de substanţă cristalină, de culoare albă, un cântar electronic de mare precizie, două telefoane mobile şi suma de 1.600 de euro.

Românca de 35 de ani a fost condusă la audieri şi reţinută pentru o perioadă 24 de ore, iar în data de 18 decembrie a fost prezentată Tribunalului Bistriţa-Năsăud şi a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a produce efecte psihoactive, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel