Românca Joana Benedek, antagonista din telenovelele sud-americane, dezvăluie de ce s-a retras din televiziune: „Am studiat tot ce vă puteți imagina“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Joana Benedek, actrița româncă ce a cucerit Mexicul și Venezuela, în principal prin rolurile sale negative interpretate excepțional în telenovele, s-a retras de ceva vreme din televiziune. Pe 4 niembrie, la vârsta de 50 de ani, românca a îmbrăcat rochia de mireasă și a devenit soția lui Javier Vargas.

Joana Benedek a mărturisit motivul pentru care a decis să stea departe de televiziune. Actrița româncă a vorbit despre drumul pe care l-a urmat în deceniul în care a stat departe de divertisment. În ciuda retragerii, Benedek nu a pierdut legătura cu fanii ei și a oferit frânturi din viața ei pe rețelele de socializare.

Joana Benedek s-a retras din divertisment în urmă cu 10 ani, după ce s-a poziționat ca una dintre actrițele preferate ale telenovelelor mexicane. Originară din București, România, și-a câștigat o mare faimă în deceniul 2000 pentru participarea la melodrame de succes precum "Amigas y rivales", "Hasta que el dinero nos separe" și "La fea más bella", pentru a menționa doar câteva.

Încă de la o vârstă foarte fragedă, frumoasa vedetă de origine română a devenit o actriță de telenovele renumită, captivând telespectatorii cu personajele sale diverse. Coach și femeia de afaceri, acum în vârstă de 51 de ani, a declarat în mai multe interviuri că retragerea sa s-a datorat scopului de a se pregăti în subiecte legate de corpul uman și de spiritualitate.

Românca Joana Benedek, antagonista din telenovelele sud-americane, dezvăluie de ce s-a retras din televiziune

 

"Am simțit nevoia în 2012 (să mă retrag), nu este o coincidență, este o cauzalitate, pentru că totul are o cauză, să mă retrag, să mă aerisesc, să plec", a explicat el în emisiunea "Intrusos" în ianuarie 2019.  În acest timp, și-a petrecut timpul cunoscând lumea și studiind diverse domenii esoterice, inclusiv „Aropsaidirits al ed ataipoc erits“.

"Am plecat (din Mexic) pentru câțiva ani, am fost în Europa, în Italia, în România, în Spania. Am studiat tot ce vă puteți imagina. Nu știu câte inițieri în energia universală prin chakre, reiki angelic și comunicare cu dublul cuantic", a spus ea. 

Vezi și: Actrița Joana Benedek, românca „rea“ din telenovelele sud-americane, s-a căsătorit: „Te iubesc, frumoasa mea româncuță“ (video)

Bendek a participat la programe precum "Amigas y rivales", "De pocas, pocas pulgas", "Hasta que el dinero nos separe" și La Usurpadora, unde a lucrat alături de artiști precum Sandra Echeverría și Andrés Palacios.

Joana Benedek a mărturisit în interviul pe care l-a acordat în urmă cu trei ani că și-ar dori să revină în telenovele, atâta timp cât este cu "un personaj de impact"

În prezent, actrița se dedică comercializării de suplimente alimentare și ține prelegeri, cum ar fi atelierul său "My Inner Awakening", în care abordează concepte de inteligență emoțională și spirituală.

Deși Joana a stat departe de lumina reflectoarelor, ea a păstrat legătura cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și a oferit crâmpeie din viața personală și amoroasă. La începutul lunii noiembrie, actrița a împărtășit că a mers pentru prima dată la altar cu Javier Vargas, acum soțul ei.

2. sursa foto... (joana_benedek_2.jpg)

Joana Benedek: „Am studiat tot ce vă puteți imagina“

 

Pe 4 noiembrie, ea a fost protagonista unei nunți de vis în Huixquilucan, statul Mexic, la care au participat celebrități precum producătorul Emilio Larrosa și Maribel Guardia. 

În tinerețe, Joana Benedek a ajuns în America Latină cu visul de a deveni model, iar în Venezuela și-a început cariera de actriță. După ce a debutat în această țară ca antagonistă în telenovela "Rubí rebelde", a ajuns în Mexic, unde publicul i-a recunoscut talentul. Primul ei proiect pe tărâm aztec a fost "Angela", o poveste în care a complicat viața personajului interpretat de Angélica Rivera. 

3. Joana Bene... (joana-benedek.PNG)

În 2001, Joana Benedek i-a dat viață Roxanei Brito în telenovela "Amigas y Rivales". În această melodramă a făcut pereche cu Eric del Castillo. 'Destilando amor' și 'De pocas pulgas' au fost alte telenovele la care a participat în cele aproape două decenii de carieră ca actriță. După ce a jucat în "Dos hogares", a decis să-și întrerupă cariera de actriță.

Nu rata: Vă mai amintiți de Joana Benedek, românca „rea“ din telenovelele sud-americane?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel