Vă mai amintiți de Joana Benedek, românca „rea“ din telenovelele sud-americane?

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Joana Benedek, actrița româncă ce a cucerit Mexicul și Venezuela prin rolurile sale negative interpretate excepțional în telenovele, s-a retras din televiziune, dar nu și din viața publică.

Până în anul 2012, când a decis să se retragă din viața publică, actrița româncă Joana Benedek era o răsfățată a publicului de telenovele din Mexic și Venezuela. 

Joana Benedek s-a născut în ianuarie 1972 la București, dar a plecat din România pentru a lucra în america latină. Ea  s-a mutat mai întâi în Venezuela și abia după aceea în Mexic. În Caracas și-a continuat studiile, dar le-a abandonat pentru a lucra ca model. A fost mai târziu descoperită de un producător mexican care a ajutat-o să își înceapă cariera în Mexic.

În 1997 a semnat un contract cu o prestigioasă companie cosmetică din New York. Cât a stat în oraș s-a hotărât să studieze actoria la Academia Susan Grace.

La puţin timp de la debutul actoricesc din 1989, când a apărut în telenovela ”Rubi Rebelde”, românca Joana Benedek a ajuns să fie una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele din lume. Joana Benedek a avut rol negativ în aproape fiecare telenovelă în care a jucat un rol principal. Presupunem că asta se datorează talentului deosebit pe care îl are pentru a dezvolta acest rol.

În prezent, Joana, însă, nu mai joacă în telenovele, alegând să-şi dedice timpul studiului și familiei. ”M-am retras total. Dar momentan. Şi-am făcut-o eu însămi din propria-mi decizie. Au fost 6 ani dedicaţi „pentru mine”. Pentru proiectele mele personale, pentru viaţa mea interioară şi de familie!”, declara aîn urmă cu un an actrița de origine română.

(w670)Ea a fost atrasă de dezvoltarea personală, spiritual şi psihologică. „Am studiat multe. Multe iniţieri în Reiki, Energia Universală, Magnified Healing, Theta Healing, Inima Iluminată de Drumvalo Melchizedek, Reiki angelic, Radiestezie, Meditaţii, cursuri despre psihic, suflet, emoţii, energie, meditaţie, fizica cuantică, Medicină Tradiţională Chineză (MTC)“, declara actrița româncă de telenovele.

 Deși nu mai apare în prim-planul televiziunilor, ea se ocupă în prezent de un canal YouTube și, așa cum era de așteptat, este foarte activă pe rețelele de socializare. Joana Benedek promovează probleme legate de zona de spiritualitate și chiar tehnici de relaxare. Pe lângă pasiuneile sale, ea oferă și publicitate pentru o gamă destul de extinsă de produse.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel