Româncă din Italia, prinsă și filmată în timp ce deschidea rucsacul unei turiste 

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

O româncă de etnie romă, a fost prinsă cum încerca să fure din rucsacul unei femei de origine chineză, aflată în vizită în Veneția. 

 

 

O româncă în vârstă de 29 de ani, a fost prinsă în flagrant de grupul ”Cetățenii Vigilenți” în timp ce i-a deschis rucsacul unei turiste în Veneția. 

Femeia suspectată de furt, a fost oprită în flagrant de către membrii asociației de voluntari "Cetățeni Vigilenți" din Veneția. Incidentul a avut loc la Rialto, unde o turistă chineză a fost victima tentativei de furt. Monica Poli, un membru activ al organizației, a surprins momentul cu camera sa, facilitând intervenția rapidă a autorităților.

Citește și: O româncă din Italia a furat un ceas în valoare de 10.000 de euro folosind tehnica îmbrățișării

Deși este gravidă, româncă, denumită ”F.C” de presa italiană, a fost adusă în fața instanței pentru tentativă de furt calificat. Avocatul său, Marco Zampini, a solicitat termene pentru apărare și a exprimat intenția de a negocia o compensație pentru partea vătămată, deși nu s-a sustras niciun obiect.

Monica Poli, prezentă la momentul incidentului, a comentat că, deși au reușit să intervină cu succes de această dată, problema furturilor persistă în oraș. Ea a evidențiat necesitatea unor schimbări legislative și speră ca problema să fie abordată și la nivel internațional, inclusiv la summitul G7.

Autoritățile continuă să monitorizeze situația și să întreprindă acțiuni pentru a asigura siguranța turiștilor și a localnicilor din Veneția.

-----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel