Româncă asasinată în Germania, sub ochii mamei și ai copilului. „A murit sub ochii mei“: Noi mărturii în dosarul uciderii Elenei

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Noi mărturii în cazul asasinării Elenei, doctorița româncă presupus ucisă de iubitul ei, după ce a ieșit din tură. Femeia a decedat lângă blocul unde locuia, sub privirile martorilor. Mama sa, care era în casă cu copilul ei de 2 ani, a văzut de la balcon cum fiica a murit într-o baltă de sânge.

Potrivit procurorilor germani, crima asupra Elenei, doctorița româncă în vârstă de 35 de ani, a avut loc chiar în pragul casei, în timp ce băiețelul ei de doi ani și jumătate dormea alături de mama ei, în casa lor din Fulda, landul Hessa.

Procesul în cazul uciderii sale a început luna aceasta, iar principalul suspect, iubitul ei, un român de 31 de ani, este principalul suspect. El a depus recent mărturie în proces și susține că nu el ar fi ucis-o, ci un bărbat care o urmărea pentru că i-ar fi datorat bani. 

Citește mai multe aici: Iubitul doctoriței românce ucisă în Germania, mărturii șoc: „Un bărbat o urmărea la muncă și acasă. A pus-o să semneze că îi va da bani“

Româncă asasinată în Germania, sub ochii mamei și a copilului. „A murit sub ochii mei“

 

Ieri, mama Elenei și alți martori care i-au sărit în ajutor româncei, au fost audiați în dosar. Descriind minutele de dinaintea și de după crimă, trei angajați ai unei asociații de locuințe serveau o cafea în curtea din spate. Unul dintre ei, un tânăr de 25 de ani, a observat două mașini care intrau în curte. A văzut o femeie care fugea de la mașină spre ușa de la intrare. La scurt timp după aceea, femeia, spune ea, s-a așezat brusc pe jos ridicând brațul pentru a atrage atenția asupra sa. "Părea că nu mai putea respira", a explicat tânăra de 25 de ani, cu lacrimi în ochi.

Apoi i-a spus colegului ei: "Uită-te acolo în spate. Cred că femeia nu se simte bine" Bărbatul de 51 de ani a traversat curtea: "La început am crezut că e bolnavă sau ceva de genul ăsta. Apoi am văzut că era sânge peste tot. S-a prăbușit.". Femeia avea o tăietură adâncă pe gât. "Mă gândeam că trebuie să a acord primul ajutor, dar nu am mai putut să o ajut. A murit în fața mea", a declarat bărbatul în sala de judecată. "Cred că atunci am strigat: E moartă! Apoi am început să strig după ambulanță și poliție“, relatează Fuldaer Zeitung.

Vezi și: Germania. Detalii șocante în cazul doctoriței românce, ucisă în apropiere de fiul ei de 2 ani: Călăul a creat o ambuscadă pentru Elena

Fiul Elenei, rămas singur în casă: „Mami, mami!“

 

Apoi martorii spun că au auzit un țipăt de la balconul unui apartament. Mama Elenei o văzuse de acolo de sus pe fiica ei zăcând în fața ușii de la intrare. În timp ce fiica ei era în tura de noapte, ea a avut grijă de fiul ei de doi ani. Fiica ei apucase să sune la interfon, iar când Elena nu a urcat, mama s-a dus la balcon, a explicat o polițistă care a vorbit cu mama. Femeia l-a pus pe copilul de doi ani în pătuț și a coborât la parter. Un vecin a observat și el țipetele și a alergat după ea. De asemenea, îl auzise pe băiețel strigând "mami, mami".

Mama Elenei a fost întrebată la poliție despre inculpat. Pentru ea, el fusese întotdeauna "bine". Dar el o insulta adesea pe fiica ei la telefon, a declarat polițista în instanță. Era "gelos în mod patologic" și spune că nu i-a permis Elenei să aibă legături cu prietenii și colegii de serviciu și o controla în mod constant.

La începutul relației cu inculpatul, românca în vârstă de 35 de ani fusese foarte fericită, ea fiind încântată și de cererea în căsătorie din martie 2020. Dar, în toamna anului 2020, după o relație de puțin mai puțin de un an, ea a vorbit cu una dintre colegele ei despre intenția de a se despărți și despre faptul că iubitul ei a bătut-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel