Român, uimit de cât a dat pe două cafele în Ungaria: „Au început să-și bată joc”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Român, uimit de cât a dat pe două cafele în Ungaria: „Au început să-și bată joc” / Foto: Unsplash
Român, uimit de cât a dat pe două cafele în Ungaria: „Au început să-și bată joc” / Foto: Unsplash

Prețuri scandaloase pe două cafele în Ungaria: Discuții aprinse au loc în comentariile unei postări pe Facebook, în care un român a pozat bonul pentru un cappuccino și un espresso dintr-o benzinărie.

Un caz de prețuri exorbitante pentru cafea într-o benzinărie din Ungaria a stârnit un val de indignare în rândul oamenilor. Un bărbat de naționalitate română a publicat o poză pe un grup de Facebook destinat românilor, surprins de suma incredibilă pe care a plătit-o pentru un cappuccino și un espresso. Cu un total de 6,5 euro, echivalentul a aproximativ 30 de lei, pentru cele două băuturi, scandalul a devenit rapid subiectul discuțiilor online.

 

Român indignat de costul a două cafele într-o benzinărie din Ungaria

 

Postarea a atras rapid atenția membrilor grupului, generând sute de like-uri și comentarii care împărtășesc opinii diverse despre situație. Unii oameni au condamnat ferm prețurile exagerate din Ungaria, exprimându-și indignarea față de această practică. Un utilizator a scris că „profită cât pot de românii care se opresc la ei”, exprimând astfel nemulțumirea față de ceea ce pare a fi o strategie de majorare a prețurilor pentru turiștii străini.

În răspuns la prețurile exorbitante pentru cafea într-o benzinărie din Ungaria, un utilizator de pe rețeaua socială a adăugat o notă amuzantă la discuție. "Probabil era cu lapte de măgar, normal să fie mai scumpă", a fost reacția hazlie, sugerând că ingredientele exotice ar putea justifica costurile ridicate.

Comentariul a adus o notă de umor în mijlocul discuției serioase despre prețurile în benzinării și a arătat cum oamenii pot aborda situații controversate cu un zâmbet. Cu toate că problema prețurilor exagerate pentru cafea este semnificativă, astfel de remarci amuzante pot să ofere o pauză binevenită într-o dezbatere aprinsă.

 

2. Român, uim... (367363013_101595859710684_8786490467950702116_n.jpg)

 

 „Au început să-și bată joc”

 

Nu toți cei care au reacționat la postare au fost surprinși de această situație. Mulți oameni au declarat că prețurile exagerate de la benzinăriile ungurești sunt binecunoscute și au devenit într-un fel acceptate de către șoferi. Un comentator a menționat că „e normal, preț de autostradă și de necunoscători!! Se știe de foarte mulți ani că ungurii pe autostradă te perpelesc!!”.

Însă, chiar și în contextul dezaprobării, s-au exprimat și alternative mai economice. Un alt comentator a menționat că la benzinării, există automate de cafea care oferă prețuri mai mici. Totodată, s-a menționat că și în alte țări europene, prețurile pentru băuturile de benzinărie sunt similare sau chiar mai mari.

„În țară, pe la benzinării mai sunt și aparate de cafea, 3-4 lei, cafea bună... mai terminați cu exagerările astea că tot plângeți de zici că de unde veniți voi e totul gratis !! Stați liniștiți că în Spania pe autostradă e 2,5 euro o cafea, o cola 3 euro ...așa că numai plângeți atât!!!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel