Român mort după ce a fost lovit de două mașini: A fost SFÂRTECAT în accident

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
foto: ILUSTRATIV
foto: ILUSTRATIV

Un bărbat din județul Cluj a murit după ce a fost lovit de două mașini în timp ce încerca să traverseze o șosea. El a fost lovit de un autoturism și, din cauza impactului, a ajuns în fața altei mașini.

Potrivit Poliției, duminică, în jurul orei 20.05, un șofer de 41 de ani, din județul Timiș, care se deplasa pe DN1E60, în interiorul localității Copăceni, ar fi lovit un pieton angajat în traversarea părții carosabile.

Pietonul a fost efectv sfârtecat, după ce a fost lovit de o mașină, iar după ce a fost proiectat, o altă mașină a trecut peste el! Ambele mașini circulau din direcția Cluj-Napoca, conform in formațiilor noastre. Prima mașină l-a lovit pe pieton, care a încercat să traverseze strada, în zona unei intersecții, iar cea de-a doua a trecut peste el.

În urma impactului, pietonul ar fi fost proiectat pe partea carosabilă, unde a fost acroșat de altă mașină condusă de un bărbat de 33 de ani, din județul Harghita, care se deplasa în aceeași direcție de mers.

Pietonul a murit pe loc. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliția continuă cercetările, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel