5 români, între care o fetiță de două luni și un băiat de șase ani, victimele unui accident între trei autoturisme, în Timiș

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
accident Remetea Mare
accident Remetea Mare

 Accidentul a avut loc în urma unui carambol. În urma impactului, au ajuns la spital șoferul de 35 de ani și patru pasageri, un bărbat de 25 de ani, o femeie de 32 de ani, o fată de două luni și un băiat de șase ani, toți din aceeași mașină. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei mașini. Traficul rutier este blocat pe drumul Național 6, între Timișoara și Lugoj.

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs duminică, pe DN 6, în zona localității Remetea Mare, din județul Timiș.Traficul în zonă este blocat. 

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza unui tânăr de 23 de ani. Acesta circula dinspre Timișoara spre Remetea Mare, iar la un moment dat a încercat să depășească un autoturism condus de un tânăr de 19 ani. La revenirea pe sensul său de mers, șoferul de 23 de ani a acroșat mașina pe care încerca să o depășească și a proiectat-o pe contrasens, într-un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 35 de ani.

La fața locului acționează echipaje de la SMURD și pompieri. Polițiștii fac verificări pentru a stabili cum s-a produs accidentul, potrivit Mediafax.

„Circulația este întreruptă pe DN 6 Timișoara – Lugoj, în zona localității Remetea Mare, județul Timiș, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme. Cinci persoane au fost rănite în urma coliziunii, necesitând îngrijiri medicale”, a anunțat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel