Italia. Româncă MOARTĂ după un accident ÎNFIORĂTOR cu duba cu care se întorcea de la muncă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
romanca moarta accident Italia duba
romanca moarta accident Italia duba

O româncă de 46 de ani a murit într-un grav accident rutier în această după-amiază pe drumul dintre Speziale și Cisternino, în regiunea Puglia. Femeia conducea o autoutilitară cu care se întorcea de la serviciu.

Teribilul accident s-a petrecut sâmbătă după-amiază de-a lungul drumului provincial numărul 9 care leagă fostul drum de stat 16 și cătunul Speziale de Cisternino. O femeie în vârstă de 46 de ani, originară din România, dar rezidentă de mult timp în Cisternino, unde era căsătorită, și-a pierdut viața. Femeia era mama unui fiu de 17 ani. 

Românca, lucrător agricol, se întorcea de la serviciu și conducea o autoutilitară Ford Transit când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un zid de piatră. După accident, vehiculul s-a răsturnat și șoferul nu a mai putut face nimic. A murit pe loc.

La fata locului a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru  scoate trupul neînsuflețit al femeii dintre fiarele contorsionate. Medicii de pe Salvare, sosiți la fața locului, au putut doar să constate decesul româncei de 46 de ani.

Cercetările la fața locului  au fost efectuate de carabinierii unității operaționale și mobile ale Compagniei di Fasano în colaborare cu soldații stației Cistemino. La fața locului și comandantul aceleiași stații, Lucio Argentieri. Traficul a fost blocat ore în șir și deviat pe rute alternative, de asemenea, deoarece camioneta răsturnată a ocupat întreaga secțiune de drum, relatează quotidianodipuglia.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel