Român, la volanul unei mașini furate din Germania, blocat în Austria: Polițiștii, șocați de ce au găsit în portbagaj

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Poliția din Austria a făcut o descoperire surprinzătoare într-o mașină furată din Germania, la volanul căreia se găsea un român.

Poliția din Viena a prins un presupus hoț în serie pentru că se purta extrem de nervos la volan.

Joi, la ora 15.10, pe Äußere Mariahilfer Straße, în districtul 15 din Viena, ofițerii grupului operativ de combatere a criminalității stradale (EGS) din cadrul Biroului de poliție criminală de stat din Viena au observat o mașină suspectă în timpul unei patrule de concentrare. Când a fost oprit, șoferul a părut extrem de nervos și a încercat să fugă pe jos, dar a fost oprit de polițiști.

S-a dovedit că mașina fusese înregistrată ca fiind furată în Germania încă din 16 august. În portbagaj, anchetatorii au confiscat alte bunuri suspecte de furt (telefon mobil, laptop, 34 de ceasuri).

Cetățeanul român, în vârstă de 33 de ani, a recunoscut parțial că a furat obiectele din mai multe magazine. Bărbatul a fost arestat. Ancheta a fost preluată de poliția judiciară din Viena, precizeză poliția vieneză într-un comunicat.

Vezi și: 

Tânără româncă, rănită după un accident straniu în Austria: A căzut sau a fost aruncată dintr-o mașină în mers?

 

O româncă de 25 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut dintr-o mașină aflată în mers pe o șosea din Austria. Totul ar fi pornit după o ceartă cu șoferul, un austriac de 24 de ani.

Probabil din cauza unei discuții aprinse cu șoferul, o româncă a coborât dintr-o mașină aflată în mișcare la Münster, în zona de câmpie a Tirolului. Ea a fost grav rănită. Oamenii legii au deschis acum  o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului: S-a aruncat din mașina aflată în mers sau a fost împinsă?

În timp ce conducea pe un drum comunal din Munster, sâmbătă, la ora 17.25, o româncă de 25 de ani a deschis portiera unui autoturism aflat în mișcare, la volanul căruia se afla un austriac de 24 de ani.

Femeia a căzut pe marginea drumului și a suferit răni grave. Ea a fost transportată la spitalul Kufstein cu elicopterul de urgență Heli 4. Potrivit stadiului actual al anchetei, incidentul a fost precedat de o ceartă.

După finalizarea anchetei, se va trimite un raport autorităților competente.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel