Român găsit mort în casă, cu un cuţit înfipt în ochi, la Suceava

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat din satul Petia, comuna Bunești, a fost găsit mort în seara zilei de vineri în propria locuință. Bărbatul avea un cuțit înfipt în ochi.

Bărbatul se numește Mihai Ț., are 63 de ani și când a fost găsit avea un cuțit înfipt într-un ochi, dar și mai multe urme de violență pe corp. Bărbatul locuia singur, iar vineri seară pe la el a trecut un vecin care îi mai aducea mâncare și care a făcut descoperirea macabră. 

La fața locului au mers polițiștii criminaliști, dar și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Bărbatul, cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice, locuia singur, iar cadavrul său a fost descoperit de un vecin care a și alertat autoritățile.

O anchetă a fost demarată în acest caz, iar până în prezent toate indiciile arată că este vorba de o crimă. Rămâne de văzut care a fost mobilul crimei și cine este autorul, informează Monitorul de Suceava.

Român găsit mort în casă, cu un cuţit înfipt în ochi

 

Toate indiciile par să arate că este vorba de o crimă, însă urmează să se stabilească cine este autorul și care a fost mobilul crimei.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a avut parte de o moarte extrem de violentă. A suferit mai multe răni prin înjunghiere, iar la final autorul a lăsat cuţitul înfipt în el.

Victima are mai multe rude în Constanța, însă nu şi acolo unde locuia. Era cunoscut ca și consumator de băuturi alcoolice, iar ca personalitate era destul de introvertit, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel