Bravissimo! Un român este erou în Italia după ce a salvat de la înec o fetiță de 10 ani

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român este erou în Italia, după ce a salvat o fetiță în vârstă de 10 de ani de la înec. Tatăl copilei a încercat și el s-o salveze însă a fost luat de ape. 

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 20 iunie, la Cornate D'Adda (regiunea Lombardia). Un român a salvat o fetiță în vârstă de 10 ani din apele râului Adda. Din păcate, tatăl fetiței, care s-a aruncat pentru a-și salva copila, a fost luat de ape și nu a mai fost găsit, relatează publicația Corriere della Sera.

Tatăl fetei, un italian de 48 de ani este dat dispărut în apele râului Adda unde s-a scufundat pentru a-și salva fetița. Copila intrase în apă cu câteva momente înainte, iar tatăl său a observat că se afla în dificultate. I-a sărit imediat în ajutor, dar a fost și el luat de apele râului și nu a reușit să ajungă la fetiță.

Fiind de față la întreaga scenă, un cetățean român nu a stat pe gânduri și s-a aruncat în apele râului salvând copila de 10 ani.

La fața locului au ajuns imediat echipaje al carabinierilor, pompieri și echipele de scafandrii care au început căutările. Până în seară târziu, cât lumina zilei le-a permis, nu l-au găsit pe bărbatul italian. Cercetările au fost reluate în această dimineață.

roman erou italia a salvat o fetita de la inec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel