Român, arestat în timp ce ridica colete trimise din Olanda. Cutiile era pline cu substanţe psihoactive

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Român, arestat în timp ce ridica colete trimise din Olanda. Cutiile era pline cu substanţe psihoactive
Român, arestat în timp ce ridica colete trimise din Olanda. Cutiile era pline cu substanţe psihoactive

Un bărbat a fost arestat, joi, după ce a fost prins de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Cluj, în timp ce ridica un colet cu 11,4 kg de substanţe cu efecte psihoactive, la care s-a adăugat ulterior şi un colet de cinci kilograme cu acelaşi tip de conţinut.

"La data de 29.09.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni, fără autorizaţie prealabilă, cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. În cauză s-a reţinut faptul că, inculpatul a procurat substanţe psihoactive de pe teritoriul Olandei, în vederea comercializării acestora către consumatori de pe raza judeţului Cluj. La data de 29.09.2021, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului, pe raza oraşului Sălişte, după ce acesta a ridicat un colet ce conţinea 11,4 kilograme de substanţe cu efecte psihoactive", se arată într-un comunicat trimis, joi, de DIICOT.

Potrivit sursei citate, procurorii DIICOT au mai descoperit un colet cu cinci kilograme de substanţe psihoactive, precum şi zece grame de cannabis. "Ulterior, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat două percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 10 grame de cannabis şi alte bunuri cu valoare probatorie. De asemenea, la Punctul de Frontieră Cenad, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj şi poliţiştii de frontieră au depistat un alt colet, în interiorul căruia au fost găsite alte 5 kilograme de substanţe psihoactive care aveau ca destinatar acelaşi inculpat", se menţionează în comunicat. Conform aceleiaşi surse, Tribunalul Cluj a dispus joi arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel