Rolex, intenționează să deschidă o nouă fabrică

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:

Rolex, cunoscuta marcă elvețiană de ceasuri de lux, și-a anunțat intenția de a investi 1 miliard de franci elvețieni într-o nouă unitate de producție la Bulle, în vestul Elveției, care ar crea inițial 2.000 de noi locuri de muncă.

Televiziunea publică elveţiană, RTS, a informat că firma dorește să construiască un nou centru de producţie în cantonul Fribourg, care ar trebui să se deschidă în 2029. Acordul nu a fost încă finalizat: vânzarea terenului pe care se va construi fabrica necesitând încă aprobarea autorităților.

Compania nu a dorit să facă nicio declarație publică, afirmând ca preferă să nu comenteze până la semnarea acordului, care este programată pentru luna decembrie, anunță swissinfo.ch.

Rolex, de departe cea mai de succes marcă de ceasuri elvețiene din lume, a fost fondat în 1905, și este deținută de Fundația Hans Wilsdorf, are sediul în Geneva și locurile de producție în Geneva și în Biel. Compania are o cifră de afaceri de aproape 8 miliarde de franci elvețieni, în 2021, conform Morgan Stanley. Rolex produce peste un milion de ceasuri în fiecare an, iar fabricile sale în mare măsură automatizate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel