Robert Turcescu, dezvăluire post-mortem despre Decebal Traian Remeș: „Venise supărat și, cred, puțin abțiguit“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul PMP, Robert Turcescu face o dezvăluire despre defunctul Decebal Traian-Remeș, rememorând o întâlnire a lor din vremea în care primul era moderator al unei emisiuni pe atunci celebre.

„Era pe la mijlocul anilor 2000. Decebal Traian Remeș a venit la o emisiune 'Sută la sută'. Supărat și, cred, puțin abțiguit. Supărarea mare era pe Traian Băsescu, Mona Muscă și Gheorghe Flutur. Nu mai știu de la ce și de ce.

Într-o pauză publicitară, Remeș a cerut o foaie de hîrtie și un pix și a scris rindurile pe care ce le puteți vedea mai jos în facsimil și în premieră. Un personaj foarte haios dacă reușeai să-l descoperi dincolo de mutra aia acră cu care ieșea in public.

Dumnezeu să-l odihnească“, este mesajul pe care Robert Turcescu l-a scris pe pagina sa de Facebook, publicând și o hârtie cu câteva rânduri scrise de Decebal-Traian Remeș.

 (w670)

Decebal Traian Remeș, fost ministru al Agriculturii, a încetat din viață, vineri după-amiază, acasă, în Baia Mare, după ce joi, familia a cerut externarea. El suferea de cancer.

Decebal Traian Remeș a fost ministru al Agriculturii în 2007 și ministru al Finanțelor Publice în perioada 1999 – 2000.

Fostul ministru a fost condamnat, definitiv, în februarie 2012, la o pedeapsă de 3 ani de închisoare în urma unui scandal în care Remeș a fost acuzat că ar fi traficat influența pentru a favoriza niște firme să obțină contracte, în schimbul unor mașini de lux și produse alimentare.

Remeș a fost eliberat condiționat în februarie 2014.

Decebal Traian Remeș avea 71 de ani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel