Riki de la Chefi la cuțite, fază tare când a aflat că a primit punctajul maxim: „Așa reacție?! Nu se poate!“ (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Riki de la Chefi la cuțite, fază tare când a aflat că a primit punctajul maxim: „Așa reacție?! Nu se poate!“
Riki de la Chefi la cuțite, fază tare când a aflat că a primit punctajul maxim: „Așa reacție?! Nu se poate!“

Prima probă din competiția Chefi la Cuțite, primul battle, prima eliminare. Echipa verde a lui Sorin Bontea s-a confruntat cu echipa albastră a lui Florin Dumitrescu. Riki (Rikito Watanabe) de la echipa verzilor a avut o farfurie cu punctaj maxim. Toți cei din platou au izbucnit în hohote urmărind reacția sa.

După prima probă, echipa violet a lui Cătălin Scărlătescu s-a salvat. Cea verde a lui Sorin Bontea și cea albastră a lui Florin Dumitrescu au intrat la duel.

Tema duelului: usturoi. Cei 16 concurenți au avut de gătit preparate unde acest ingredient să fie vedetă. Spre surprinderea chef-ilor, toți concurenții au fost peste așteptări, cel mai mic punctaj fiind 8 puncte. Radu Micu, actor de meserie, a fost cel care a părăsit primul competiția.

Ctește și: Amicul lui Mihai Bendeac, Radu Micu, senzație la Chefi la Cuțite. Dumitrescu: „E o farfurie care se predă la școala de bune maniere“

De cealaltă parte, farfuria de top a confruntării a fost cea gătită de Riki, din echipa verde. Rikito Watanabe, are 26 de ani, este japonez de origine, dar locuieşte în România, la Constanța, unde deţine un restaurant asiatic. El i-a impresionat pe chefi încă din preselecții. Pentru duel a pregătit un preparat asiatic, iar usturoiul l-a combinat într-un sos cu miere, pe care chefii l-au apreciat de la prima degustare.

Riki nu se aștepta însă la 15 puncte, fiind aproape sigur că el va pleca acasă. Reacția lui când Irina Fodor, noua prezentatoare a show-lui culinar, a anunțat că a obținut punctajul maxim, a făcut deliciul tuturor celor din platou, dar și a celor de acasă.

Riki de la Chefi la cuțite, fază tare 

 

„Bravo, senzațional. Bună bă, foarte bună! Bravo Riki-san! Senzațională“, i-a transmis Sorin Bontea „învățăcelului“ său.

„Ce face ăsta, râde, plânge?!“, a replicat Cătălin Scărlătescu.

„Te iubesc, domnu' Sorin!“, i-a declarat Riki chef-ului său

„Așa reacție. Băi nene, nu se poate bă. Riki e minunat, e fenomen. M-am bucurat că a luat 15 puncte, dar cel mai mult m-a impresionat reacția lui. A fost atât de onest că i-au dat lacrimile“, a spus Radu Micu, din echipa albastră, despre Riki.

La ieșirea din platou, de bucurie și din cauza lacrimilor, Riki a omis să își pună ochelarii și nu a mai găsit ușa de ieșire spre bucătărie, unde îl așteptau colegii lui, moment în care toți au izbucnit în hohote, impresionați de reacția lui sinceră și de emoțiile pe care le-a afișat.

 

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel