Rifai și-a ieșit din minți în direct: Liniște, AM ZIS ! Vă tai MICROFONUL!

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai a oprit discuția din platou cu invitații pentru a anunța breaking news-ul serii. Rifai și-a ieșit pur și simplu din minți când a auzit că UDMR cere autonomie teritorială la două zile după celebrarea centenarului Marii Uniri.  

Denise Rifai a anunțat că urmeaza un breaking news numai că invitații continuau să discute în contradictoriu. A fost momentul în care Denise Rifai a închis abrupt discuțiile acestora.

"Liniște în platou! Liniște, am zis! Este un document depus de UDMR prin care oamenii ăștia cer autonomie teritorială. Vor statut de autonomie specială. (...) Vreau să intrăm în legătură telefonică directă cu parlamentarii de la UDMR. Colegii mei dau telefoane de câteva minute bune, dar nimeni nu dorește să ne răspundă. Sunt informații de ultim moment. Este incredibil tupeul pe care-l vedem la trei zile de la 1 decembrie. Ăștia cer autonomie... "

În cele din urmă deputatul UDMR Attila Korodi a acceptat să intre în direct. A urmat apoi un tir la adresa lui din partea lui Denise Rifai: 

Denise Rifai: Domnule Korodi, ce tip de probleme aveți în România de vreți autonomie teritorială? Dați-mi trei exemple.

Attila Korodi: Vrem să ne dezvoltăm într-o manieră care este adaptată condițiilor locale (...)

Denise Rifai: Domnule Korodi, eu vă rog să-mi răspundeți. Nu puteți să-mi răspundeți la ce vreți dumneavoastră. Eu vă întreb ceva și dumneavoastră răspundeți altceva. Mă purtați prin prea multe cuvinte. Dați exemple punctuale. De ce nu v-ați putut dezvolta? Concret. Spuneți-mi concret.

Attila Korodi: Dezvoltare economică, rețea școlară, infrastructură. Sunt deja trei exemple.

(...)

Citește și Rareș Bogdan: E SCANDALOS. Am văzut la Denise Rifai

Denise Rifai: Deja vă administrați singuri. Ce vreți în plus? 

Attila Korodi: Comunitățile românești administrează problemele lor. Din păcate, există reglementări care sunt valabile în România și care n-au capacitate de a răspunde nevoilor locale.

(...)

Denise Rifai: Vă tai microfonul, domnule Korodi. La articolul 1 alineatul 1 din Rezoluția de la Alba Iulia, pe care o invocați se spune că statul român este stat național, suveran, independent, unitar și indivizibil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel