Revoluționarii din Timișoara și București AMENDAȚI la Troița de la Universitate

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliţiştii prezenți ieri și astăzi la Piața Universității nu numai că nu au dat nicio dovadă de respect pentru revoluționarii și urmașii celor morți în decembrie 1989 prezenți la Trioță, ba chiar i-au amendat și avertizat. Autocarul lor a fost oprit de polițiști care le-au interzis să parcheze pe zona hașurată din Piața Universității, acolo unde au parcat 29 de ani atunci când depuneau coroane.

Doru Mărieș, președintele Asociației 21 decembrie, a fost amendat ieri, iar astăzi averizat de polițiștii veniți în număr mare la Trioța de la Piața Universității.

"La exact 29 de ani de la momentul în care timișorenii uciși de armată, securitate, trupe de graniceri și militie, au fost adusi la Bucuresti, le-au fost arse trupurile iar cenusa a fost aruncata la canal in Popesti Leordeni, astazi rudele celor ucisi la Timisoara au venit la Bucuresti pentru a comemora aceste triste momente, iar lucrurile s-au desfasurat la fel ca in fiecatre an, de 29 de ani.
Astazi, militienii, carora le este frica ca le cade din nou regimul ca in 1989, au venit sa agreseze rudele Eroilor timisoreni care puneau o coroana la troita din Piata Universității, prin prezenta dar chiar si fizic. Militieni pana la moarte!", au scris revoluționarii pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel