Reuniunea PSD de la Neptun s-a lăsat cu TENSIUNI. Dăncilă: "Există păreri divergente"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a dezvăluit că au existat contre între doi grei ai partidului, Marcel Ciolacu şi Marian Oprișan.

Viorica Dăncilă a încercat să fie rezervată în declaraţii, dar a recunoscut că au fost totuşi ceva răfuieli în interiorul PSD, la întrunirea de la Neptun.

"Îi apreciez pe toți colegii mei și nu aș vrea să fiu părtinitoare.

Nu au existat contre în partid. Că există păreri divergente este normal. Nu trebuie să vorbească un singur coleg sau colegă şi toţi să fie de acord cu acea opţiune. Bine, au existat discuţii divergente nu numai între Marcel Ciolacu şi Marian Oprișan, dar sunt convinsă că la sfârşitul şedinţei toţi vom merge în aceeaşi direcţie. Nu mai sunt tensiuni în partid", a declarat Viorica Dăncilă.

Între timp, au apărut informaţii potrivit cărora ministrul Eugen Teodorovici şi-a anunţat oficial colegii că doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale. Viorica Dăncilă a spus încă de ieri că "nimeni nu îi îngrădeşte acest drept".

Totodată, vicepremierul Daniel Suciu va candida pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului la Congresul extraordinar din data de 29 iunie.  Anunţul a fost făcut sâmbătă de către preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, care îl susţine pe acesta.

"Colegul nostru Daniel Suciu a decis să candideze la funcţia de Preşedinte Executiv al PSD în 29 iunie! Felicitări, Daniel, şi mult succes! Suntem alături de tine!", a scris Radu Moldovan pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel