Remanierea Guvernului este gata. Cine PLEACĂ

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Guvern Dăncilă
Guvern Dăncilă

Codrin Ștefănescu a declarat, pentru G4Media, că evaluarea miniștrilor cabinetului Dăncilă, în vederea unor posibile remanieri, va fi încheiată „cel târziu duminică” .

,,Sunt trei tipuri de evaluări. O evaluare o face prmierul Dăncilă la Guvern. A doua evaluare o facem la partid pe tot ce înseamnă programul de guvernare, vedem toate schemele și graficele(...)Miniștrii explică de ce au întârziat, de ce o anumite măsură sau lege a fost întârziate. Unele se justifică, actele nu. Această evaluare de la partid pleacă la primul ministru”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru G4Media.

 

„A treia evaluare pe care o face tot partidul este legată de promovarea mesajelor către mass media. Câte conferințe de presă au făcut, care a fost ratingul, câte comunicate de presă au dat, la câte întrebări au răspuns din partea mass media, la câte emisiuni au participat, cu grafice, și au explicat ce au făcut(...)Premierul vine cu concluzia în CEX și discutăm pe fiecare în parte”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Se pare că printre primii care vor pleca sunt ministrul Sportului, Ioana Bran, Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei și ministrul Culturii, George Ivașcu, un apropiat al Gabrielei Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel