Remaniere Guvern. Paul Stănescu spune că ar fi fost obligat să fie ministru

Bolojan Bogdan / 26 sep 2018, 16:23 Salveaza PDF Comentarii

Vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezoltării Regionale și unul dintre artizanii puciului din PSD a declarat miercuri că nu se teme de o remaniere guvernamentală pentru că nu și-a dorit să facă parte din Guvern. 

"Niciodată nu mi-a fost teamă de nimic. Sunt un om cu mult curaj şi am spus mai devreme un lucru foarte important - că nu am dorit să intru în Guvern, am spus lucrul acesta şi, probabil, odată o să spun şi de ce nu mi-am dorit să intru în Guvern. (...) Dacă există o remaniere, foarte bine, niciun ministru nu e bătut în cuie, dar atât timp cât voi fi membru al Guvernului îmi voi face datoria până la capăt. (...) Am spus-o public şi o spun din nou, voi rămâne un om de partid, niciodată nu m-au interesat funcţiile în partid, nu mi-am dorit să fiu nici viceprim-ministru, nu mi-am dorit să candidez nici la funcţia de vicepreşedinte al partidului. Sunt un om de echipă, voi rămâne în PSD, chiar dacă cineva o să încerce să-mi ia carnetul, eu ştiu, nu ştiu cine, dar sigur voi rămâne în PSD şi sunt un om de stânga prin structura mea, fără discuţie acest lucru", a afirmat Stănescu, la sediul MDRAP, într-o conferinţă de presă.

El a vorbit şi despre "denigrarea" începută dintr-o dată împotriva sa "în toată presa".

"Denigrarea mea în toată presa - bine, la început cu doamna prim-ministru, denigrarea doamnei prim-ministru, care e un om excepţional, un om la superlativ pot să spun şi am fost cu doamna prim-ministru în multe vizite şi externe şi interne - a început dintr-o dată. Aşa. Sigur că am un semn de întrebare, probabil că o să-mi răspund ce se întâmplă sau ce se va întâmpla", a spus Paul Stănescu.

Vicepremierul a adăugat că respectiva campanie de denigrare la adresa lui a fost pornită după ultima reuniune a Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.22