Remaniere Guvern. Paul Stănescu spune că ar fi fost obligat să fie ministru

Bolojan Bogdan / 26 sep 2018, 16:23 Salveaza PDF Comentarii

Vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezoltării Regionale și unul dintre artizanii puciului din PSD a declarat miercuri că nu se teme de o remaniere guvernamentală pentru că nu și-a dorit să facă parte din Guvern. 

"Niciodată nu mi-a fost teamă de nimic. Sunt un om cu mult curaj şi am spus mai devreme un lucru foarte important - că nu am dorit să intru în Guvern, am spus lucrul acesta şi, probabil, odată o să spun şi de ce nu mi-am dorit să intru în Guvern. (...) Dacă există o remaniere, foarte bine, niciun ministru nu e bătut în cuie, dar atât timp cât voi fi membru al Guvernului îmi voi face datoria până la capăt. (...) Am spus-o public şi o spun din nou, voi rămâne un om de partid, niciodată nu m-au interesat funcţiile în partid, nu mi-am dorit să fiu nici viceprim-ministru, nu mi-am dorit să candidez nici la funcţia de vicepreşedinte al partidului. Sunt un om de echipă, voi rămâne în PSD, chiar dacă cineva o să încerce să-mi ia carnetul, eu ştiu, nu ştiu cine, dar sigur voi rămâne în PSD şi sunt un om de stânga prin structura mea, fără discuţie acest lucru", a afirmat Stănescu, la sediul MDRAP, într-o conferinţă de presă.

El a vorbit şi despre "denigrarea" începută dintr-o dată împotriva sa "în toată presa".

"Denigrarea mea în toată presa - bine, la început cu doamna prim-ministru, denigrarea doamnei prim-ministru, care e un om excepţional, un om la superlativ pot să spun şi am fost cu doamna prim-ministru în multe vizite şi externe şi interne - a început dintr-o dată. Aşa. Sigur că am un semn de întrebare, probabil că o să-mi răspund ce se întâmplă sau ce se va întâmpla", a spus Paul Stănescu.

Vicepremierul a adăugat că respectiva campanie de denigrare la adresa lui a fost pornită după ultima reuniune a Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

14 dec 2018, 23:08 in Politică
Florin Iordache RÂDE de USR

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24