Remaniere Guvern. Iohannis: Astăzi le-am dat pesediștilor REFUZUL meu și în scris

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele României Klaus Iohannis a vorbit, într-o declarația de presă, despre remanierea guvernamentală și propunerile de miniștri.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că a refuzat numirea celor trei miniștri propuși. Iohannis a anunțat că a trimis astăzi către Guvern motivarea refuzului pentru numirea celor trei miniștri. 

"Înainte de Sfintele Sărbători de Paști, ne-au propus o remaniere a acestui Guvern. Nu pentru a face guvernarea mai bună, nu vă faceți iluzii. S-au certat ei între ei, acolo, găștile din PSD. Au venit cu trei propuneri. Le-am spus încă de atunci că această remaniere nu aduce nimic bun și nu este făcută pentru a guverna mai bine. Astăzi, le-am dat PSD-iștilor refuzul meu și în scris, ca să înțeleagă mai bine că nu sunt de acord cu această remaniere", a declarat Iohannis.

Propunerile de remaniere: Eugen Nicolicea în locul lui Tudorel Toader (ministerul Justiţiei), Oana Florea, ministru propus pentru Fonduri Europene în locul Rovanei Plumb şi Liviu Brăiloiu, la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în locul Nataliei Intotero.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel