REFERENDUM. Loredana Groza: Iubirea nu se VOTEAZĂ

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Loredana Groza a scris pe Facebook care este poziția ei referitoare la referendumul pentru redefinirea familiei, şi îi îndeamnă pe români să fie mai sinceri, mai înţelegători, mai iubitori şi mai atenţi la nevoile celor din jur.

 

„E crucial să fim onești și sensibili unii la nevoile celorlalti. Și să comunicăm. Nu cred că e așa de greu să încerci să te gândești mai întâi la cel de lângă tine și abia în clipa în care ai certitudinea că lui îi e bine, să-ti îndrepti privirea si către tine. Pentru mine acestea sunt principiile dupa care functioneaza un cuplu, o familie si ar trebui sa functionam si noi ca natiune, ca o familie la nivelul tarii.

Ne ajuta dacă suntem mai atenti la nevoile celorlalti, indiferent de preferintele lor sexuale, culturale, muzicale, vizuale. Caracterul nostru e definit de atentia noastra pentru ceilalti si de moderatia cu care traim ceea ce ne ofera viata.

Iubirea nu se voteaza. Casatoria e o optiune personala, privata, care nu ar trebui sa fie nici obligatie, nici interdictie. Va doresc tuturor sa fiti iubiti si sa iubiti cu empatie si intelegere. Love, Loredana ???????????????? ???????? , a transmis Loredana pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel