Referendum. CTP, replici DURE pentru Klaus Iohannis: "Linii trase cu creta pe asfalt"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu, invitat la Jurnalul de Seară de la Digi24, a declarat că preșdintele Klaus Iohannis nu a ales inspirat temele. Mai mult decât atât, referendumul nu o să aibă niciun rezultat, consideră CTP. 

CTP consideră că nu vor exista schimbări în urma referendumului. 

"Puterea politică se schimbă prin acest referendum? Nu! Dacă i se închide poarta cu Ordonanțele o să folosească Parlamentul, care este problema?  Cum îi și folosește în clipa de față. Nici măcar tot Parlamentul. Domnul Iordache care a făcut sesizare la Curtea Constituțională conflict constituțional prin care să distrugă hotărârile completurilor de 3. Firește, tot în sprijinul domnului Dragnea", a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24. 

Cristian Tudor Popescu a declarat că președintele României trebuia să se adreseze unei persoane atunci când alegea temele pentru ca referendumul să aibă impact. 

"Aceste două teme propuse de domnul Iohannis sunt niște linii trase cu creta pe asfalt peste care sperăm să nu sară o haită de lupi. Cum poate acestă problemă să fie rezolvată? Prin schimbarea puterii politice", a mai declarat CTP. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel