Rectorul SNSPA: Dragnea este doar un "ACCIDENT al ISTORIEI"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative scrie pe Facebook că Liviu Dragnea nu are simț democratic şi că, prin tot ce face, demonstrează că este doar un „accident al istoriei” .

 

"Două scurte observații, pornind de la evoluțiile politice recente:

(1) Dezbaterea generată de Adrian Țuțuianu în PSD ar ajuta mult partidul său dacă ar fi centrată pe problemele pe care le ridică (scăderea partidului în sondaje, lipsa de competență în actul de guvernare, lipsa de ofertă politică pentru alegeri, lipsa de credibilitate externă etc.) și dacă ar fi tratată serios și responsabil. Preocupările exprimate de dl. Țuțuianu sunt unele pe care mulți membri ai acestui partid le au, iar tratarea lor în derizoriu nu va ascunde realitatea efectivă.

(2)  Modul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, tratează jurnaliștii, etichetându-i drept „tâmpiți” arată disprețul acestui om față de ceilalți și lipsa lui de măsură. Reiterez faptul că domnul Liviu Dragnea nu are simț democratic şi că, prin tot ce face, demonstrează că este doar un „accident al istoriei” - atât în postura de lider de partid, cât și în postura de coordonator din umbră, de aproape doi ani, al Guvernului României.", a scrie Remus Pricopie pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel