Recordul unui român: trei dosare penale în trei ore. Cum le-a obţinut

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat care conducea un autoturism fără să aibă permis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Timişoara, s-a ales cu trei dosare penale în interval de trei ore, întocmite de poliţiştii timişeni, pentru conducere fără permis şi pentru că nu a oprit la semnalul rutieriştilor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici, a declarat că în jurul orei 4,00, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au efectuat un semnal de oprire unui conducător auto pe Calea Şagului, acesta continuându-şi deplasarea.

"Echipajele au pornit în urmărirea bărbatului, reuşind să-l imobilizeze pe raza comunei Denta, unde conducătorul auto a părăsit partea carosabilă şi a lovit un gard. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. În urma verificării în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 28 de ani nu deţine permis de conducere. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis. În noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul a mai fost oprit de două ori, iar a treia oară nu a oprit la semnalul poliţiştilor. În toate cazurile, s-a întocmit câte un dosar penal", a explicat Alexandra Petrovici. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel