Realitatea PLUS pe Telekom Tv. Informații utile pentru fanii Realitatea Tv

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Realitatea PLUS este, de astăzi, noua Realitate. Programele postului Realitatea Tv au fost preluate de Realitatea PLUS, care încă nu a fost preluat în grila marilor companii furnizoare de servicii de televiziune.


Realitatea PLUS este canalul care a preluat programele postului de televiziunea Realitatea Tv după ce acesta și-a încetat, aseară, existența. Postul nu este momentan disponibil în grila celor mai mulți furnizori de servicii de televiziune prin cablu sau satelit.

Din cele anunțate de acționarii postului, se fac eforturi pentru a reuși să se ajungă la un acord cu marile companii furnizoare de servicii de televiziune pentru retransmiterea postului TV. Nici Telekom, care se coupă de furnizarea programelor Tv prin satelit, nu are momentan contract cu postul tv.

Citește și: Realitatea PLUS pe Digi și RCS-RDS. Ce trebuie să știe telespectatorii

Clienții Telekom tv, la fel ca și cei ai altor societăți furnizoare de televiziune prin satelit sau cablu pot solicita expres, odată cu plata facturii la casierii, introducerea în grila de programe a noului post Realitatea PLUS. Cu cât sunt mai multe cereri din partea abonaților, cu atât posibilitatea ca Realitatea PLUS să intre în grila de programe must carry este mai mare.

Citește și: Realitatea PLUS. Informații importante despre postul care înlocuiește Realitatea TV

Telespectatorii care vor să urmărească programele cu care Realitatea Tv i-a obișnuti, trebuie să știe că pot vedea, în continuare, pe www.realitatea.net postul tv, online.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel