Realitatea PLUS pe Digi și RCS-RDS. Ce trebuie să știe telespectatorii

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Foarte mulți români caută în aceste zile Realitatea PLUS după ce Realitatea TV a ieșit din grilă ca urmare a pierderii licenței. 

Cei mai mulți români care caută Realitatea PLUS sunt cei din rețeaua Digi și RCS-RDS. Abonații trebuie să știe că până în acest moment, Realitatea PLUS nu a fost preluată în grila RCS-RDS și Digi. Din cele anunțate de acționarii postului, se fac eforturi pentru a reuși să se ajungă la un acord cu cabliștii pentru retransmiterea postului TV.

Chiar dacă se va reuși acest lucru sunt șanse reduse ca Realitatea PLUS să intre pe aceeași frecvență, adică exact acolo unde era Realitatea TV, astfel că cel mai probabil va fi nevoie de o rescanare a tuturor canalelor TV. În funcție de tipul de televizor, ordinea canalelor poate fi schimbată, ori ar putea să fie din nou nou grupate pe categorii.

În ultimele ore, tot mai mulți români caută Realitatea PLUS, însă cel puțin pentru moment canalul este preluat doar de câteva mici firme de cablu. Vă prezentăm mai jos unul din multele mesaje ale românilor care caută Realitatea PLUS.

"Am abonament la cablu digital hd pe un smart tv vision touch si habarn-am cum sa fac sa prind realitatea plus pe cablu, momentan in locul realitatea tv fiind o mira? sunt habarnist in materie de electronica asa incat habarn-am cum sa fac si nici n-am gasit pe net vreo stire daca s-a bagat deja ceva in loc
daca e aria nepotrivita pentru topic pls mutati sau daca exista deja topic pe tema se poate sterge
sa imi ziceti si mie in cazul asta pe ce topic trebuie sa ma uit ...pe poiana nu se discuta detalii tehnice," este mesajul acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel