Realitatea PLUS la UPC. Informații utile pentru telespectatorii Realitatea tv

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Realitatea PLUS este programul care a preluat toată grila Realitatea Tv. Momentant, postul nu se regăsește în lista de canale a marilor companii de cablu. Ce pot face abonații UPC pentru a vedea Realitatea PLUS pe Tv.

După ce Realitatea Tv și-a încetat existența, programele postului de televiziunea s-au mutat pe Realitatea PLUS. Postul nu este momentan disponibil pe lista must carry a marilor companii de cablu. Din cele anunțate de acționarii postului, se fac eforturi pentru a reuși să se ajungă la un acord cu marile companii de cablu pentru retransmiterea postului TV. UPC, de pildă - una dintre marile companii de cablu, nu are momentan contract cu postul tv.

Citește și: Realitatea PLUS pe Digi și RCS-RDS. Ce trebuie să știe telespectatorii

Telespectatorii Realitatea trebuie să știe că și dacă postul va fi preluat de operatorii de cablu, șansele ca Realitatea PLUS să intre pe aceeași frecvență, adică exact acolo unde era Realitatea TV sunt minime. Româii trebuie să facă o rescanare a lidtei de canalele TV pentru a vedea dacă au sau nu postul tv Realitatea PLUS. Momentan el este prins în lista câtorva operatori locali din București și din mai multe județe ale României. 

Citește și: Realitatea PLUS. Informații importante despre postul care înlocuiește Realitatea TV

Clienții UPC, la fel ca și cei ai altor cabliști, pot solicita expres furnizorilor de cablu introducerea în grila de programe a noului post Realitatea PLUS. Cu cât sunt mai multe cereri din partea abonaților, cu atât posibilitatea ca Realitatea PLUS să intre în grila de programe must carry este mai mare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel