Reacție după propunerea șoc a lui Teodorovici: Nu ia nici un vot din Diaspora

Narcis Popa |
Data publicării:

Radu Cristescu a reacționat după ce Teodorovici a venit cu propunerea șoc pe care ar fi discutat-o inclusiv la nivelul UE: muncitorii din Diaspor să nu poată lucra mai mult de 5 ani într-o țară străină. Cristescu spune că în mod clar PSD și Teodorovici nu vor mai lua nici un vot din Diaspora. 

"Eugen Teodorovici, pe numele lui de șcenă „Orlando discotecarul", a ținut să se alinieze declarațiilor halucinante date de guvernul de idioți al PSD-ului. După o noapte grea și prăfuită petrecută în vreun club de fițe, Orlando face o propunere de un cretinism specific lui Dăncilă, Andrușcă șau alțor anlfabeți funcțional din cei 70 de miniștri ai celor 3 guverne PSD-iste. Discotecarul vrea să limiteze un drept fundamental pe care îl au cetățenii români: dreptul la muncă în oricare țară membra a Uniunii Europene.

E clar că PSD-ul nu ia niciun vot din diaspora. Totuși, cu asemenea ostilitate față de românii care muncesc în străinatate pentru a-și întreține familiile, parinții și copii rămași în țară, liderii PSD-ului, în frunte cu acest dandy tomnatic, riscă să se umple de flegmele pline de ură ale românilor din diaspora (și nu numai!) pe post de ornamente la bradul de Crăciun," este mesajul lui Radu Cristescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel