Război Lazăr-Toader. Toader, replică acidă după ce a fost făcut mincinos

Narcis Popa |
Data publicării:

Tudorel Toader a răspuns astăzi acid după ce procorurul general al României, Augustin Lazăr, l-a acuzat astăzi de minciună. 

"Se numeşte libertate de exprimare şi fiecare se exprimă după cum îi dictează limitele de înţelegere, ca să nu vorbesc de altele", a declarat ministrul Justiției.

După ce ministrul Justiției a anunțat începerea procedurii de evaluarea asupra activității sale, procurorul Augustin Lazăr l-a acuzat de minciună şi manipulare.

"Se fac niște show-uri care nu fac bine nimănui, nici țării, nici justiției, nici Ministerului Public. E o manipulare penibilă! A face pe cineva ignorant, a manipula pe cineva e ofensator la adresa opiniei publice inteligente Sâmbătă ministrul Justiției a publicat pe Facebook două mesaje arătând că doar zilele acestea a aflat de acest lucru.

Din corespondența avută rezultă modul sistematic în care am cooperat cu ministrul privind procedurile de desecretizare", a declarat Augustin Lazăr, prezentând mai multe documente care atestă corespondenţa dintre Ministerul Public şi Ministerul Justiţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel