Război în Ucraina. Militar rus, într-o discuție telefonică, interceptată, cu soția sa: Avem ordin să tragem în toți!

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un expert militar a vorbit despre slăbiciunea armatei rusești: "În Ucraina, fiecare tufiș, fiecare fereastră trage în inamic"
Un expert militar a vorbit despre slăbiciunea armatei rusești: "În Ucraina, fiecare tufiș, fiecare fereastră trage în inamic"

"Putin a ordonat să doborâm pe toată lumea”, i-a spus un militar rus soției sale, într-o discuție telefonică, care a fost interceptată de armata ucraineană. Rusul a povestit soției sale cum ucide și jefuiește populația civilă.

Agresorul i-a spus soției sale cum ucide copii și femei ucrainene. El a povestit despre aceste lucruri într-o conversație telefonică, care a fost interceptată.

Citeste si: Cruzimea soldaților ruși: Ucrainean, împușcat mortal în fața fiului său când căutau mâncare. "A tras în inimă și în cap"

În special, invadatorul a declarat că a ucis o fetiță, care a îndreptat spre el un pistol de jucărie. "Putin a dat ordin. A  zis: la dracu' cu tot, cu populaţia civilă. În general, cu toți cei care opun rezistență", a povestit rusul. 

În plus, invadatorul și-a anunțat soția că „milostivul” Putin, pentru uciderea copiilor ucraineni, își răsplătește armata cu o procedură simplificată de admitere în orice instituție de învățământ din Federația Rusă, scrie UNIAN.

Război în Ucraina. Militar rus, într-o discuție telefonică, interceptată, cu soția sa: Avem ordin să tragem în toți! 

 

Ocupantul a recunoscut că rușii au comis zeci de jafuri în Ucraina. În special, el personal a jefuit una dintre case. Acum, familia ucigașului rus își va putea achita datoriile. "Pe scurt, am intrat în casă. Credem că ar putea fi arme sau altceva. Oh, cât de multe lucrurile am găsit acolo! Așa că am mers și astăzi. Totul este în regulă, ne vom plăti datoriile", a mai spus ocupantul rus soției sale.

Invadatorul spune că șefii din comandament se așteaptă ca Ucraina va capitula „într-o săptămână, maximum două”. În plus, șefii le-au spus soldaților ruși să ardă actele soldaților ruși uciși, ca să fie mai greu de identificat cadavrele ocupanților.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel