Ce s-a întâmplat cu un hotel după ce l-a cazat pe Tudorel Toader

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Prezența ministrului Justiției a adus prejudicii de imagine hotelului în care s-a cazat.

Sute de internauți au reacționat imediat după ce patroana hotelului Coroana Moldovei a postat o fotografie cu ministrul Justiției, Tudorel Toader. Mesajele negative au produs îngrijorare, astfel încât poza a fost tăiată de pe pagina de facebook.

Postarea de pe Facebook care a dus la această reacție era o urare de bun-venit în hotel: “Hotel Coroana Moldovei în urează domnului ministru Tudorel Toader ședere plăcută”. În poză, ministru Justiției era alături de administrator și patroana așezământului.

“Vă bucurați că aveți oaspeți de nivelul lui Tudorel Toader, sunteti niste lingăi. “(Mihai Badea)

“Cum stați cu serviciile de dezinsecție? Că nu cred că se mai cazează cineva acolo după mizerabilul de Gargamel.”(Codruț Bucur)

“Atunci când faci paradă cu un personaj care sprijină și ajută hoții, serviciile sunt jalnice și de nerecomandat. Calitate neconformă. “(Ioana Galan)

“Ne-am bucura tare mult dacă n-ar mai întina dormitoarele și aerul din Moldova prin prezența slugilor politice aservite lui Duie Mragnea. Nu văd nimic reprezentativ și nici de fală în a vă fi Toader oaspete! Propun să-i arătați ce dezastru a făcut viitura în această frumoasă stațiune, viitură care n-a venit din pl, a venit pentru că mafioții muiști au permis să fie culcate la sol hectare-ntregi de pădure. Propun să-i arătați și starea jalnică drumului ce face legătura între Târgu Ocnă și Slănic, singură cale de acces, propun să-i aduceți la cunoștință și indolența autorităților de la Târgu Ocna, pesediste de altfel, care s-au trezit să facă ceva abia pe sfârșit de sezon estival, cu toate că starea îndoielnică, alterată, a caii de acces e bine cunoscută de mult timp. În fine, sunt toate motivele din lume pentru a da cu piatra, însă voi arborați prezența lui că pe ceva de fală! Fiți foarte atenți la tacâmuri! Pușlamalele ca acesta nu-și uită niciodată metehnele! “(Bogdan Solomon)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel